Träning och balkonghäng

Det blev som jag hade planerat i helgen; träning i går och i dag och mycket balkonghäng med kissarna. Vädret har varit soligt och varmt så vi har verkligen utnyttjat balkongen den här helgen. Jag åt frukost där ute i morse och det var så länge sedan jag åt frukost på en balkong så jag minns inte ens när jag gjorde det senast. Det var riktigt trevligt, så det lär bli fler gånger.  :)
Kissarna trivs på balkongen, de tycker att det är både roligt och skönt där ute. Jag planterade lite kattgräs åt dem i dag som ska stå där ute. Det tar väl ett par veckor innan det har vuxit upp, men när det har gjort det så kan de äta gräs på balkongen.  :)

Efter regn kommer grill

Efter tre dagar med oavbrutet regnande och endast +9 grader ute (i slutet av maj!) så var det äntligen lite bättre väder i dag med sol och några fler plusgrader. Då passade jag och min vän Anna på att grilla hemma hos henne efter jobbet. För mig var det årets första grillning och det var så gott!  :)
Nu ser jag fram emot en helg med utlovat sommarväder med sol och drygt +20 grader. Mina helgplaner är träning och balkonghäng med kissarna.  :o)

Tränat och scrappat

Efter träningspasset i onsdags när jag kände mig helt orkeslös gjorde jag nya försök i helgen. På båda BodyCombat-passen i går och i dag kändes det lite bättre. Jag hade mer energi och lite bättre ork, så det känns bra. Förhoppningsvis var det bara en tillfällig svacka.
 
Vädret i helgen har varit lite blandat med sol, regn och åska. Det har inte varit så varmt ute, men kissarna har ändå varit ganska mycket ute på balkongen. Själv har jag suttit inne och scrappat. Så roligt! Jag längtar tills det är möjligt att åka på scrapträff igen. Det är en träff planerad till september och förhoppningsvis har de flesta blivit vaccinerade då så att världen kan börja att öppna upp igen och återgå till en någorlunda normal tillvaro. I så fall är det nog tillåtet att träffas på olika tillställningar och evenemang efter sommaren. Hoppas hoppas!  :)

Fortfarande orkeslös

Jag har fortfarande ingen ork i kroppen. Det började ju i lördags när jag kände mig orkeslös på BodyCombat-passet och kroppen har inte blivit piggare efter det. Det känns som att min kropp inte orkar att hålla sig upprätt och helst bara vill ligga ner, även när jag inte tränar. Jag har tränat ett par gånger till sedan i lördags; BodyCombat-maraton 90 minuter i söndags och P.E One 45 minuter i går, och de passen var jobbiga, men jobbigast var BodyCombat-passet i kväll. Det var fruktansvärt slitigt, det var nog ett av de värsta passen jag har kört och jag var inte säker på att jag skulle ta mig igenom det trots att det bara var ett "vanligt" pass på 60 minuter. Men på något sätt lyckades jag att ta mig till slutet utan att avlida. Jag hoppas att det här bara är något tillfälligt och att orken kommer tillbaka snart.
Nu blir det ett par träningsfria dagar så får vi se om jag har någon ork att träna i helgen.  :/ 

Ingen ork på passet i dag

Förra lördagen körde jag ju ett efterlängtat BodyCombat-maraton på 90 minuter. Det var så klart jobbigt men det ska det ju vara. Även om ett pass på 90 eller 120 minuter är grymt jobbigt så brukar jag ändå ta mig igenom det utan att bli fullständigt slut.
I dag körde jag som jag brukar på lördagarna ett vanligt BodyCombat-pass på 60 minuter. Det var sååå jobbigt! Jag hade nästan ingen ork och jag fick kämpa mig igenom sista halvan av passet. Men trots att det var tungt i slutet av passet så var jag inte så trött i kroppen efteråt som jag trodde att jag skulle vara.
Jag hoppas att orken finns där i morgon eftermiddag igen, för då blir det en repris av förra lördagens BodyCombat-maraton.  :D

En ganska slapp vecka

Två arbetsdagar är redan avklarade den här veckan och nu är det bara en kvar, men först ska jag vara lite ledig. I morgon är min vanliga ledig-mitt-i-veckan-dag och på torsdag är det röd dag. På fredag jobbar jag och sedan är det helg. En ganska slapp vecka.  :)
Både i morgon och på torsdag ska det enligt prognosen bli soligt och ganska varmt, så då ska kissarna få vara på balkongen. Jag ska nog också vara där.  ;)

Något att se fram emot

Den här veckan har det hänt två saker som känns lite roliga i denna Covid-19-tristess.
I tisdags släpptes nästan alla band som kommer till SRF 2022. Det är i stort sett samma band som skulle ha kommit förra året när det blev uppskjutet till i år och som även blev bokade till årets SRF som blev uppskjutet till nästa år. Jag är väldigt nöjd med deras line-up och med pågående vaccinationer så känns det ändå som att Sweden Rock Festival kommer att bli av nästa år, äntligen. Bara 396 dagar kvar.  :D
 
Den andra roliga saken var ett BodyCombat-maraton på 90 minuter i dag. Jobbigt, roligt och skönt.  :o)

Helgens stora projekt

Jag hade planer på ett stort projekt i helgen. Det påbörjades i går och avslutades i dag. Vad? Jo, jag har nätat in balkongen så att katterna ska kunna vara där.  :D
Det var lite slitigt och jag har ont i armarna, axlarna och nacken, och jag har blåmärken och händerna fulla med sår. Men jag gjorde det alldeles själv!  *Klappar mig på axeln*  :o)
Så fort jag var färdig på eftermiddagen i dag öppnade jag balkongdörren så att kissarna kunde gå ut. Fanta var först ut och Raven kom strax efter. Det var nytt och lite spännande, men de verkade tycka om det. De kikade runt, tittade ut och njöt av solen. Jourkatterna Arvid och Vidar har inte varit ute där än, det är nog lite för otäckt. Men förhoppningsvis vågar de också gå ut där så småningom.
Jag tror att balkongen kommer att uppskattas av kissarna i sommar.  :)
 

RSS 2.0