Vad jag vill

Gruppmeditation hos Pia i kväll. Vi pratade bl.a. om vad vi skulle vilja förändra.
Jag vill ha ett liv. Ett liv som känns värt att leva och som består av mer än bara fyra dagar per år.
Jag vill ha någon som bryr sig. Familj/vän spelar ingen roll; bara någon som ibland hör av sig och frågar hur jag mår och hur jag har det.
:(

Kloka ord om katter

"Jag badade katten, det tog timmar att få bort alla katthår från min tunga." - Okänd

Proppar

Kom hem från ett Body Jam-pass förut och satte genast igång med att fixa lite mat. Gick in i vardagsrummet för att starta tv-n och upptäckte då att det inte gick. Det gick heller inte att tända lamporna där. Gick runt i lägenheten för att kolla hur det var för övrigt. I köket, hallen och sovrummet fungerade det, men inte i vardagsrummet, på toaletten och "kontoret".
Gick en trappa ner till vaktis och bad om hjälp med proppbyte eftersom jag inte hade några i reserv hemma. (Jag tror att det bara har hänt typ en gång tidigare att en propp har gått under alla år som jag har bott här!) Han hjälpte mig och sedan fungerade det. I ungefär 45 minuter...  :/  Sedan skulle jag byta en trasig glödlampa och då dog det igen.
Fick gå ner till vaktis en gång till och be om en ny propp, men bytte själv eftersom jag ju visste vilken det var den här gången. Drog ur kontakten till fönsterlampan också för säkerhets skull, för antagligen var det den som var orsaken. Jag har haft den i hur många år som helst och det har aldrig varit något problem med den tidigare. Men nu ville den visst inte vara med längre. Den går på timer, och förmodligen gick proppen första gången av någon anledning när den skulle tändas i kväll. Sedan upptäckte jag att glödlampan hade gått sönder, och då gick proppen för andra gången när jag skulle byta den. Tur att jag har vaktis så nära!  :)

Lördag

Tog en fika med min vän Victoria i dag på eftermiddagen. Vi har inte träffats sedan vi var i Ullared i somras, så vi hade en del catch up to do.  :)

Lördagkvällen har spenderats på soffan. Superlugnt med andra ord.  :/

Mätt och trött

*Mätt*  Var hemma hos ett par vänner i kväll och blev bjuden på mat. Ett helt ok fredagsnöje!  :P

Skittrött är jag också, så nu ska jag gå och lägga mig. Före midnatt för en gångs skull.  :)

Kloka ord om katter

"I katthimlen har Gud päls." - Lydia, 7 år

Å hej å hå

Var på ett Body Pump-pass efter jobbet i dag. La på lite extra vikt på stången när vi körde biceps. Det lär nog kännas rätt fint i armarna i morgon.  :S

Minns varför

I går kväll hade jag ett home-party för Pia och hennes jobbarkompisar. De bjöd mig på några öl och tyckte att jag skulle följa med dem ut efteråt. Det slutade med att jag gick till "Harry´s". Varför? Ja, det undrar jag också.  :/  Jag har inte varit där på jääättelääänge. Om jag har rätt koll så är det 2½ år sedan jag var där senast! Så fort jag klev in genom entrén kom jag ihåg varför. Jag gillar ju verkligen inte det stället! Tråkigt ställe, tråkigt folk. Dessutom kostar det 120:- att gå in + garderobsavgift på ytterligare 20:-. De borde fan betala OSS för att vi ska gå dit! Nä fy, jag gav upp strax efter kl. 01.00 och åkte hem.  :(

Jobbade ju lite i dag också. Det var faktiskt inte helt bortkastat, så jag är nöjd. I morgon bitti ska jag upp tidigt igen; dags för ett nytt besök på radion.  :)

Jobbhelg

I helgen blir det mest bara jobb. I morgon är jag först i butiken som vanligt. Sedan på kvällen har jag ett home-party. På söndag ska jag vara med när ett gym här i stan har öppet hus, och då ska jag stå där och sälja/göra reklam i fem timmar. Så det blir inte mycket tid över till alla måsten som jag borde ta tag i. Inte mycket tid över till att slappa heller för den delen. Men å andra sidan känns det ganska viktigt att jobba, så det är så det får bli den här helgen.  :/

Träning utan känning

Var iväg och körde ett Body Combat-pass i kväll, och för första gången på jättelänge så hade jag inga känningar i min högra vadmuskel!  :O  Jag minns inte ens när jag senast kunde använda mitt högra ben "på riktigt" och träna fullt ut på ett pass. Det kändes jättebra! Ordentligt trött blev jag också eftersom jag kunde ge järnet. Fantastiskt! Hoppas hoppas att jag slipper känningarna även i fortsättningen.  :)

Kloka ord om katter

"En ordnad ekonomi, det måste väl vara när det räcker till kattmat?" - Gunilla Dahlgren

Surt :(

Att jag har förlorat 290.000:- på den förra lokalen är inte någon hemlighet. De som känner mig och känner till den historien vet också att de pengarna är ett (tråkigt) minne blott. Men i dag fick jag veta något annat som inte heller är så roligt. Jag har betalat ytterligare 150.000:- för en annan sak HELT I ONÖDAN! Jag hade lika gärna kunnat ta etthundrafemtiotusen kronor och sätta eld på dem, spola ner dem i toaletten, köra dem i pappersstrimlaren eller vad fan som helst.
Vilken tur att jag har så förbannat gott om pengar att jag kan betala totalt nästan 450.000:- för INGENTING!!! Fy fan! Just nu känns det jävligt bittert!  :(

KyrkobesökI dag var jag på dop. Det var lilla Emma som fick sitt namn (och en massa presenter). Av mig fick hon en sagobok med många av de gamla omtyckta sagorna.  :)

Efter kyrkan blev det samkväm med mat, kakor och tårta. *Gott*


Fredagsöl

Det blev helt spontant pizza och en öl med Pia i kväll. Onyttigt men gott.  :)

Nu ska jag göra sängen sällskap; jag är sååå trött.

Kloka ord om katter

"En katt låter dig sova i sängen. Ute på kanten." - Jenny de Vries

Lång och dyr

Japp! Det blir en lång och dyr helg i Göteborg. Pia fick tag i biljetter till Metallica åt oss i morse. Hon har även fixat boende på något vandrarhem någonstans. Nu är det bara att hoppas på bra väder då också.  :)

Pervo

Tänk vad lite man vet om sina grannar!  :/
I huset snett över gatan bor det ett par i övre medelåldern(?) som från april till september sitter på balkongen och pressar så fort solen är framme. De har bott där minst lika länge som jag har bott här. Jag känner dem inte, men jag har väl några enstaka gånger hälsat på dem om vi har setts på gatan. För kanske ett par år sedan sprang jag på gubben i affären och då började han att prata med mig precis som om vi kände varandra. Han frågade en massa om butiken samtidigt som han berättade att han är djupt religiös. (Observera vad jag precis skrev!)
Sedan något år tillbaka har jag inte sett till honom, bara henne. Har funderat lite på om de kanske har separerat.

Härom kvällen pratade jag med en granne och av någon anledning kom vi in på det paret. Jag nämnde att jag inte har sett honom på länge och då sa hon att kvinnan hade slängt ut honom efter domen. Vilken dom? Då blev ju jag nyfiken så klart.  ;)
Min granne berättade då att gubben (den djupt religiösa!) hade blivit dömd för att han hade använt en annan granne i mitt hus som runkobjekt! Den stackars tjejen hade stått och lagat mat en dag och råkat titta ut och fått se honom stå i sitt fönster på andra sidan gatan och titta på henne och runka!  *Bläää!!!*
Sedan hade han tydligen även varit på en annan grannes tonårsdotter också; han hade spanat på henne och t.o.m. sökt upp henne i skolan!
Han har alltså blivit både anmäld och dömd för detta. ÄCKELGUBBE!!!  :(

Metal-funderingar

I helgen har jag "viktigt" beslut att fatta.  :S
Det är nämligen så att "The Big Four (of Thrash)" kommer till Ullevi i Göteborg den 3/7. D.v.s. Slayer, Megadeth, Anthrax och Metallica. JA! Jag vill se Metallica. Men! Iron Maiden spelar ju på Ullevi den 1/7, alltså två dagar innan, och dem ska jag ju se. Så det blir ju lite mycket på en gång...
Biljetterna till de fyra stora släpps på måndag kl. 09.00, och frågan är nu om jag ska försöka få tag i biljett eller inte? Det hade ju varit guld om konserterna hade varit fredag och lördag i stället för fredag och söndag. Nu är det ju i stället en dags mellanrum, och vad ska man göra då? I och för sig lär det ju vara grymt bra stämning på pubarna i hela Göteborg på lördagen när Maiden spelar kvällen innan och de fyra stora kvällen efter. Kan ju lätt tänka mig vilket rock-ös det nog kommer att vara där då.  :P
Men OM jag nu skulle få tag i en biljett så är det en massa andra frågor som det ska tas ställning till. Ska vi åka hem en dag och sedan åka ner igen? Eller ska vi stanna i Göteborg i tre nätter? Var ska vi i så fall bo? Alla hotell är redan fullbokade sedan länge.
För: Jag får se två av mina stora favoritband samma helg.
Mot: Det blir en lång och dyr helg.

Hmmm...  :/

Mera glid i spåren

Nu blir det ännu mer tittande på sport ett tag framöver, för i dag började skidskytte-VM också. Även det på "rätt" tv-kanal som tur är. Heja heja!  :)

Gruppkväll

Gruppmeditation hos Pia i kväll. Den här gången var det väldigt intressant. Eller, det är kanske fel ord? Givande passar nog bättre. Lite känslosamt blev det också vid ett tillfälle.  :'(
Det känns bra gånger som den här, när det känns som att det ger någonting och att man får ut något av det. I kväll fick jag lite att fundera på.  :/

RSS 2.0