Rösta rätt

I dag har jag gjort något som jag aldrig har gjort förut. Jag har förtidsröstat. I alla tidigare val har jag röstat på valdagen, men den här gången jobbar jag den dagen och hinner inte rösta då. Det här är ett viktigt val och jag hoppas att de flesta tar sitt förnuft till fånga och röstar rätt. Jag röstade rätt.  ;)

Avbokade besöket

I dag har jag jobbat på Djurdoktorn igen och det var ju meningen att Raven skulle följa med mig dit i dag för en ny undersökning. Men hennes rinniga öga och nos är bättre, rinnande har avtagit nästan helt, så jag bestämde mig för att avvakta med undersökningen. Skönt! Om rinnandet ökar igen så bokar jag en ny tid till henne.  :)

Inte så många "borde"

Helgen svischade förbi i snabb takt. Jag har inte gjort så många "borde", men jag har i alla fall hunnit att göra några "vill" och några "ska".
I går förmiddag var jag inbjuden att köra ett BodyCombat-pass på mitt gamla gym och självklart var jag där.  :D  Det var jobbigt och roligt, och trots att jag har slutat där så känns det fortfarande lite som "hemma".  :)
På kvällen var jag och Linda på "Mörner´s" där vi satt från strax före kl. 17.00 ända till en bra bit efter kl. 01.00.  :O  Som en hel arbetsdag, fast utan lön.  ;)
I dag tog jag sovmorgon. Så skönt!  :)  Ny jobbvecka i morgon. Jag fortsätter att varva Jönköping med Djurdoktorn ett tag till.

Ledig helg

Äntligen fredag och äntligen en ledig helg igen!  :D  Det ska bli så skönt. Jag har jobbat i Jönköping den här veckan och det har blivit lite övertid igen, så nu ser jag fram emot två lediga dagar. Jag har en hel del som jag borde göra, en hel del som jag vill göra och en hel del som jag ska göra. Får se hur mycket av de olika delarna som blir gjorda. Det finns i alla fall en sak som jag både borde, vill och ska göra, och det är det viktigaste; mysa med katterna.  :o)

Mörkare

Det märks att det går mot mörkare tider nu. När jag åkte hem i går efter att ha jobbat kväll var det helt mörkt ute redan vid 21.30-tiden. Det regnade också hela vägen hem, så det kändes verkligen som höst.
 
I dag har jag äntligen haft en ledig dag efter 14 arbetsdagar i rad. Jag hade så mycket att göra, men jag har varit så trött att jag bara orkade åka "hem" och hälsa på pappa på eftermiddagen och köra ett pass BodyCombat i kväll. Alla andra "måsten" får vänta lite till.  :/

Det blir ett besök

Nu har vi bestämt att Raven ska träffa veterinären nästa gång jag jobbar på Djurdoktorn. Hon vill undersöka Raven igen innan hon bestämmer vad vi ska göra och hur vi ska gå vidare. Det känns som att det lutar åt röntgen, men vi får se vad hon kommer fram till.  :/
 
Nu är det dags att sova; två arbetsdagar kvar innan sovmorgon.

Samma symptom igen

För ett par dagar sedan såg jag att Raven´s ena öga var lite rinnigt igen och i morse såg jag att hon hade grönt kladd i nosen. Det är på samma sida och med samma symptom som i våras när jag behandlade henne med antibiotika och ögonsalva. Så synd att det verkar ha kommit tillbaka.  :(
Jag väntar på svar från hennes veterinär om hur vi ska göra nu. Ska vi prova med samma behandling en gång till och vänta med utredning tills det eventuellt kommer tillbaka en tredje gång? Eller ska vi gå vidare med en utredning redan nu? Veterinären sa ju redan förra gången att om behandlingen inte hjälper så ska vi röntga och kanske spola nosen för att se om det finns en tumör eller något annat som orsakar rinnandet, och om vi inte hittar något då så blir nästa steg en magnetröntgen. Jag hoppas att veterinären tycker att vi ska prova med samma behandling en gång till först.  :/

7 av 14

En ganska tuff jobbhelg i Jönköping är avklarad. Det har varit mycket på jobbet hela helgen och jag är ganska trött, både i knopp och kropp. Nu ska jag sova och ladda om; jag jobbar på Djurdoktorn i morgon. Jag är inne i en lite längre period igen; jag jobbar på båda jobben 14 dagar på raken och nu har jag gjort 7 av dem.  :)

The Art of the Brick

När jag slutade jobba i dag skyndade jag mig iväg till stadens sportarena för att titta på världsutställningen "The Art of the Brick". Konstnären Nathan Sawaya ställer ut 80 av sina magiska och fantastiska skulpturer, gjorda av 1 miljon(!) legobitar.
Tyvärr kom jag dit lite sent; jag gick in 40 minuter innan stängning och man behöver mer tid på sig för att verkligen kunna titta ordentligt på alla verk. Men jag hann se alla och jag blev så imponerad av hur väl byggda och detaljrika de är. Jag har velat gå dit sedan utställningen öppnade i början av maj och den avslutas på söndag, så jag är glad att jag gick dit i dag och hann se den.  :o)
 

Ny backspegel

Min bil har en ny backspegel.  :)  Jag lämnade in bilen på verkstaden i morse innan jag började jobba och jag hämtade den igen efter jobbet. Då var det en ny, fin och framförallt hel backspegel monterad på bilen. Kostnaden står bussbolagets försäkringsbolag för. Nu är det färdigt och avslutat, så nu kan jag släppa det här. Skönt!  :)

Alla sommarsaker är gjorda

I fredags förmiddag åkte jag och resten av Skogsröjet-gänget iväg till Rejmyre för två dagar med rock och metal. Förutom en hel del bra musik blev det en helg med bra väder, trevligt sällskap och både gamla och nya bekantskaper.  :)
På fredagen såg jag bland annat Evergrey, Pretty Maids, Hammerfall, Dokken och Dee Snider. På lördagen blev det lite av Dragonforce, Mr Big, Kreator och Danko Jones.
 
Hammerfall 
 
Nu har jag gjort de tre sakerna jag skulle göra i sommar; Sweden Rock Festival, Guns n´ Roses och Skogsröjet. Men jag hoppas att sommaren inte är slut riktigt än för det; den får gärna fortsätta ett litet tag till.  :)

En är borta

För en stund sedan fick jag veta att en av mina kattungar från förra sommaren numera är i katthimlen. Fy så sorgligt! Jag blev ledsen och grät en skvätt när jag fick veta det. Min bebis!   :´(

RSS 2.0