Soligt

Valborgsmässoafton + fint väder = ganska ovanligt. Men i år är det det!  :)

Lilla övernattningsväskan är packad. Nu åker jag söderut med några vänner.  :o)

Trångt

Jag pratade med SRF-Hasse i dag och bekräftade antalet sovplatser. Vi får tyvärr inte husera i något av de två största rummen i år eftersom både Jesus-gänget och det nya gänget är fler till antalet än vårt gäng. Så vi får trycka ihop oss i ett av de mindre rummen, men det ska nog gå bra det med. Det är ju festival!  :)

Ätbar?

Jag kom nyss att tänka på vad min kusins man kallade mig på begravningen i onsdags. Han har inte sett mig efter att jag bytte frisyr i oktober, så när han såg mig i förrgår sa han att jag ser ut som violgodis!  :D  Det var den finaste komplimang som jag har fått på länge.  :)

Släktträff i sorgens tecken

I dag har jag varit på begravning. Vågar jag skriva att jag hade väldigt trevligt eller blir jag klassad som känslokall och dum i huvudet då? Jag menar ju så klart inte att stunden i kyrkan var trevlig; den var vacker och stämningsfull. Nej, jag menar att det var väldigt trevligt (och roligt) att träffa alla släktingar som jag inte träffar så ofta. Det blev en lång dag med mycket prat och mycket mat.  :)

PW

Årets första power-walk avverkades i dag. Mycket senare än tidigare år, men jag skyller helt enkelt på vädret. Jag gillar inte att vara ute och gå när det är kallt och regnigt.  :/  I dag var det dock ganska skönt, och det känns bra att ha kommit igång igen. Jag lär klämma in många pw´s framöver mellan alla andra träningspass.  :)

Helgen

Helgen har varit väldigt lugn. Jag har bara slappat, sovit och tränat.  :/  Ny vecka i morgon.

Tråkväder

Fy fasen vilket skitväder det har varit i dag. Kallt och snöblandat regn. Vädret, det är dags att du ger oss lite riktig vårvärme nu!  :/

Jag är jag

I går hämtade jag ut mitt nya körkort. Då var mitt gamla körkort utgånget med två dagar, men kvinnan bakom disken godkände det så att jag fick ut mitt nya. Det var ingen tvekan om att det var jag; jag såg nästan likadan ut på det nya som det gamla, sa hon. "Du har ju nästan exakt samma frisyr som för 10 år sedan."  :)  Jag berättade för henne att jag har faktiskt hunnit med att ha både en massa andra färger på håret och dessutom ganska långt hår mellan korten; jag klippte ju det kort igen för ett halvår sedan.
Jag kan ärligt säga att jag faktiskt är väldigt nöjd med mitt nya körkort; det kommer jag inte att skämmas för att visa upp.  :o)  Men det får jag väl se som en bra bonus; huvudsaken är ju att jag kan legitimera mig i tio år till.  ;)

Konsert

I går var det metal med hög volym.  :)  Efter lite förfestande hos en kompis karls kompis drog vi iväg för att se In Flames spela. Där träffade jag en massa människor som jag känner; både de som jag visste skulle se konserten och även de som jag inte hade en aning om att de skulle vara där. Konserten var bra och det var roligt att träffa så mycket folk.
När spelningen var slut gick vårt gäng vidare till "Mörner´s". (Vart annars? :P )  Vi var inte de enda som gick dit efter att ha sett konserten; det blev ganska mycket folk där till slut.  :)


Heavy Metal :)

Har tagit på mig en rockig outfit och packat lite vuxensaft. Nu ska jag iväg på förfest och sedan blir det Heavy Metal!  :D

Seg

Sååå trött och seg i kroppen. Är det en förkylning på G?  :/

Såg jag rätt?

Skulle ner på stan förut och eftersom det regnade så tänkte jag ta bussen. Stod vid busshållplatsen här utanför på gatan när det kom en stor svart buss med tonade rutor och ett släp och åkte förbi. Tänkte inte så mycket på det förrän bussen hade passerat och jag såg baken på den. Där stod det Nightwish!  :O  Eller? Såg jag verkligen rätt?!? Jo, jag tror faktiskt att jag gjorde det. Jag hann se Nightw..., men det var definitivt deras logga med deras typsnitt, den känner jag igen.
Men vad i all världen gjorde de på vägen här utanför? Jag vet att de spelar i Göteborg i kväll (jag hade gärna varit där och sett dem!) och om de var på väg dit så borde de ju ha susat förbi stan på E4:an och inte irrat in i stan. Om de inte tog en paus här förstås, men i så fall var de på väg ut från stan åt helt fel håll; i stället för att komma ut på E4:an så körde de mot småorterna söder om stan. Det skulle ju vara något; de missar giget i kväll för att de körde fel och så småningom hamnade vilse på småvägarna nere i mörkaste småland.  :D

Kloka ord om katter

"Katter är vänliga ägare, bara du kommer ihåg din plats." - Paul Gray

65 år

I stället för att äta påskmiddag med släkten på påskafton som vi vanligtvis gör varje år så träffades vi i dag för att fira något helt annat. I går hade nämligen mormor och morfar varit gifta i 65 år så vi valde att uppmärksamma det. Det är ganska imponerande lång tid; det är ju inte så många som hinner (eller klarar av) att vara gifta så länge.  :o)

Vi hade ordnat allting så att de inte skulle behöva göra något själva; en buffé med kallskuret och sedan kaffe och tårta.Blommor fick de också i många olika varianter. Jag gav dem det här arrangemanget:


Titta in i kameran

Jag fick gå iväg och fotografera mig i dag. Mitt körkort går nämligen ut nästa vecka, så jag var tvungen att få iväg fotot med posten så att det hinner fram i tid.
Usch, jag gillar inte att ta porträttfoton; man känner sig så stel och ser tillgjord ut. Som tur är så får man i alla fall välja bild själv, så blir inte den första så bra så kan man ju hoppas på att försök två eller tre blir bättre. Man ska ju ändå dras med den bilden i tio år så man vill ju att den ska se någorlunda vettig ut. Nåja, nu är det i alla fall klart och ivägskickat så nu kan jag inte ändra mig.  :/

Tunga armar

Mina stackars armar känns helt mörbultade efter Body Pump-passet i kväll. Jag hoppas att jag inte får träningsvärk i dem för det blir så jobbigt att slå på Body Combat-passet på torsdag då.  *I-landsproblem*  :)

:(

I kväll fick jag veta att jag har en begravning att gå på.  :(

RSS 2.0