Seg i dag

Utekvällen i går blev lite lagom sen; jag kom i säng vid halv fyra i morse.  :/
Vi började hemma hos Pernilla där vi grundade lite innan vi gick till gymmets medlemsfest. Vi drack välkomstdrink, minglade lite och handlade lite i baren innan Pernilla och jag fick för oss att vi skulle kolla läget på "Mörner´s". Så vi gick dit och där blev vi kvar tills de stängde.  :P

Nu ska jag hem till Claes. Han var också ute i går och lovade i ett svagt (dimmigt?) ögonblick att han ska bjuda mig på dagen-efter-mat.  :o)

Festarfredag

Nyduschad, påklädd, piffad och klar. I kväll blir det partaj!  :o)

Snurr snurr hopp

I dag började konståknings-VM. Som tur är så är det rätt kanal, SVT, som har sändningsrättigheterna igen, så nu blir det en del tv-tittande i fem dagar.  :)

Kloka ord om katter

"En hund kommer att smickra dig men du måste smickra katten." - George Mikes

På landet

Det är inte helt fel att se den här utsikten när man vaknar på morgonen:Söndagsfrukost på landet; våfflor med sylt och grädde.  :)


Fredag med pizza

Nu har det skett en förändring igen. En ordentlig en den här gången.  :O  Nu blir det intressant att se vad som händer framöver...

I kväll blev det en spontan pizza och öl med Pia. I morgon em bär det iväg ut på landet. Det ska ju tydligen bli både fint väder och hyfsat varmt för årstiden, så det ska bli riktigt najs.  :)

Trött i benen

Körde ett pass Body Combat i kväll igen. Det är ny release den här veckan och den nya koreografin innehåller mycket ben. D.v.s. många sparkar och kickar åt alla håll; framåt, bakåt, åt sidorna... Dessutom hade de lagt in lite extra benträning i någon form av benböj och hopp, så nu är jag ordentligt trött i benen. Skönt!  :)

Vårtecken

De har börjat att montera upp uteserveringarna.  :)  Med de kalla stormvindarna i går och regnet i dag så känns det inte så lockande, men om några veckor så börjar man kanske bli lite sugen på att ta en kall på en uteservering.  :o)

Rena kläder

Tvättsöndag. Jodå, i dag var det dags igen. Upp och ner i tvättstugan ett antal gånger, men nu är allt rent igen för den här gången. Avslutade dagen med lite skön träning på ett Body Jam-pass.  :)

Telefonsamtal

I dag pratade jag med SRF-Hasse. Han undrade om vi vet hur många vi blir. Han har lite placeringsbekymmer för det blir tydligen väldigt mycket folk i huset i år. Så pass mycket folk att han t.o.m. har införskaffat en arbetsbod och en husvagn med förtält som folk ska få bo i.  :D
Vårt gäng är i år ungefär 10 pers, Uddevalla är 3 + 3, Vesa 4, Jesus 14(!), nya gänget 10, och så är det väl de från Karlstad och en del andra rockers som jag inte kommer på just nu. Så bara där är vi ju redan uppe i över 50 pers. och det kan bli fler.  :P

Ett par bilder i repris; "trädgården dagen efter festivalen" från söndag morgon förra året. Stackars Hasse har alltid en del att göra när vi har åkt hem.  :)
Kloka ord om katter

"En katt är ett lejon i en djungel av små buskar." - Indiskt ordspråk

Sortera grönt

I kväll när jag kom hem stod det en liten papperskorg och väntade utanför dörren. I korgen låg en rulle gröna påsar och ett informationshäfte. Vi ska nämligen börja sortera matrester, det ska bli biogas av dem.


Stanna?

Lilla Raven har redan varit här i två veckor och det går hur bra som helst. Otis verkar tycka att det är ok att hon är här och jag tycker att det är skönt att han har sällskap om dagarna när jag inte är hemma.
Det är många som har frågat mig om jag inte ska behålla henne, men jag vet inte än. Det är inga problem att ha henne här och hon är ju söt och lätt att ha hand om, men jag måste fundera lite mer och känna efter ordentligt. Vi får se vad som händer.

Vanlig fredagkväll

Det blev tyvärr en "vanlig" fredagkväll i kväll. Med andra ord; jag somnade på soffan och sov bort två och en halv timma.  :(
Resten av helgen kommer förmodligen också att tillbringas mestadels i soffan. Jag har inga planer och det är mycket sport på tv-n; alpint, skidskytte-VM och friidrott inomhus-VM.

Kloka ord om katter

"En katt ger sin ägare lycka." - Kinesiskt ordspråk

*Suck*

Jag har en dålig vecka. Jag känner mig sur, irriterad och allmänt less. Nu vill jag att det ska hända något bra. Jag behöver verkligen det.  :(

Häst och hund

I går kväll var jag med Åsa och Linda på The Horse And Hound där vi åt mat och drack öl. Inte fel alls.  :)

Nu ska jag snart iväg till gymmet för ett Body Jam-pass. Det kan behövas efter gårdagkvällens svullande och allt soffliggande framför skidskyttet på tv-n i dag.  :/

Kloka ord om katter

"Människor som hatar katter kommer att komma tillbaka som möss i sitt nästa liv." - Faith Resnick

Åka åka pang pang

I dag började skidskytte-VM. Tjohoo!  :)  SYND bara att det är TV4 som har sändningsrättigheterna...

RSS 2.0