Sol och regn

Sol, regn, sol, regn... I dag har det verkligen varit växlande väder. Men i kväll struntar jag i vädret, för nu ska jag gå och sätta mig på en uteservering tillsammans med Jeanette.  *Dricka öl*  :)

Torsdagsmys

Kladdkaka med grädde och mys med katterna är helt ok en torsdagkväll när det regnar ute.  :)
I morgon har jag lite sovmorgon; jag ska jobba kväll och börjar inte förrän kl. 11.30. Men jag ska nog trots det lägga mig snart, jag tänkte läsa lite innan jag somnar. Jag har ju fortfarande ganska många böcker kvar att läsa.  :)

En gång till

Jag ska försöka ta ett nytt urinprov från Raven snart igen. Det är ju ett tag sedan jag gjorde det senast och det skulle vara intressant att se hur det ser ut nu. Förmodligen är det ingen förbättring utan det är nog fortfarande lika mycket blod i urinen. Hon äter fortfarande sitt kosttillskott men eftersom det är drygt två månader sedan vi fick svaret från SVA från det senaste provet, så vill både jag och veterinären veta hur det ser ut nu. För vi har ju inte gett upp; vi vet ju bara inte hur vi ska gå vidare och vad vi ska göra...  :/

Midsommar

Midsommarafton tillbringades i vänners sommarstuga. Firandet började dock redan på vägen dit; vi gjorde ett stopp med fika där det även fanns midsommarstång och musik.
 
 
Framme i stugan åt vi sill och potatis med diverse tillbehör.
 
 
 
Lite senare var det grilltajm. Så gott!!!  :)
 
 
 
 
Solnedgång
 
 
Dessert
 
 
Månen, några minuter före midnatt.
 
 
För första(?) gången i mitt liv tänkte jag sova med sju sorters blommor under kudden. De införskaffades dock inte på rätt sätt, d.v.s gåendes baklänges under tystnad över sju gärdsgårdar eller hur det nu ska vara. De plockades ur en redan färdig midsommarkrans, och jag tog dessutom inte ur alla sju själv. Så då kanske det inte fungerar?
 
 
Så här dagen efter kan jag konstatera att jag drömde inte om någon alls i natt.  :/

Fram med sillen och grillen

Midsommarafton OCH ganska bra väder!  :O  I alla fall än så länge... Lite molnigt men drygt +25 grader, helt ok!  :)  Nu drar jag iväg på lite festligheter; det blir lite sill och lite grill. Precis som det ska vara den här dagen.  :)

Som vanligt i sommar

Tidigare i veckan hörde Bamse´s husse av sig och undrade om Bamse får komma till oss i sommar också. Självklart får han ju det! Han är så välkommen!  :)  Jag hade faktiskt börjat fundera lite på om han inte skulle komma i år för hans husse brukar vanligtvis höra av sig tidigare. Men nu blir det ju som det ska; enda skillnaden är att han kommer lite senare i sommar än vad han brukar. Det spelar mindre roll när han kommer, det roliga är ju att han kommer!  :)

Trevligheter på annan ort

Efter jobbet i går var jag ute med tre arbetskollegor. Vi åt mat på Restaurang Sjökrogen i Västerås.
 
Först ut; en stor stark så klart!  :P
 
 
Förrätt; Scampi güvec
 
 
Varmrätt; Sjökrogens klassiska nötfärsburgare
 
 
Dessert; ...nej där tog det stopp. Vi var så mätta att vi inte orkade äta någon efterrätt. Men vi var nöjda och trevligt var det.  :)

Dansa dansa

I kväll började Kanal 5 att sända en ny säsong av So You Think You Can Dance. Tjohoo!  :)

Slapparlördag

Jösses vilken lugn lördag det blev! Jag körde ett Body Combat-pass vid lunchtid, men det är också det mest (och enda) ansträngande jag har gjort i dag. Skönt, jag behövde det! Får se vad som händer i morgon.  :)

Inga planer

Skönt att det är fredag kväll. Jag har inga planer för helgen förutom att tvätta och träna. Ska bli så skönt att inte göra så mycket, jag känner att jag behöver vara hemma och bara vara. Och gosa med katterna så klart.  :)

SRF 2013

Efter lunch i onsdags var det äntligen dags, ett års väntan var över! Vi packade in oss i bilen och tog som vanligt vägen söderut för att hämta upp resten av gänget innan vi styrde kosan mot Norje.
Framme i Pukavik fixade grillmästaren hamburgare till oss, en tradition som vi startade förra året.  :)
 
 
Torsdagen bjöd på soligt och varmt väder, och efter lite förfest i trädgården åkte vi in till festivalen för att se Sonata Arctica.
 
 
Efter konserten åkte vi tillbaka till huset där vi tankade lite mer innan vi återvände till festivalen på kvällen. Vi började med att se Status Quo
 
 
innan vi hamnade i det stora öltältet där vi ordnade vätskebalansen.
 
 
Efter påfyllning var det dags att se Amon Amarth spela.
 
 
Kvällens sista konsert var Kiss.
 
 
Det fina vädret fortsatte på fredagen, och efter lite sedvanlig förfest i trädgården åkte vi in till festivalen för att se lite av Doro.
 
 
En del (hårda?) rockers tål inte så mycket, t.o.m. en Fanta kan knocka en tuffing.  ;o)
 
 
Vi fortsatte med att se lite av Amaranthe,
 
 
lite av At The Gates,
 
 
och lite av Saxon,
 
 
innan vi avslutade kvällen med Europe.
 
 
På natten var det efterfest i partytältet i trädgården.
 
 
Den varade ända till tidig morgon och medan vi festade låg vår hyresvärd och sov bredvid oss.  :P
 
 
Jag klagar inte på vädret; det var det bästa som vi har haft sedan 2008, men jäklar vad det dammar när det är så där soligt och varmt! De här skorna var svarta (och helt nya) när jag tog på mig dem tidigare på dagen...  :O
 
 
Även på lördagen var det fint väder, och till vår förfest i trädgården lyxade vi till det med både dipp till chipsen, kex och olika ostar.  :)
 
 
Kexen var av miniformat och sååå söta!  :)
 
 
Det bjöds även på lite underhållning på tv-n i form av prinsessbröllop och vi var ju så klart tvungna att se hur klänningen såg ut.  :o)
 
Tillbaka från kunglig fest till alla rockers fest; vi åkte in till festivalen i god tid för att se Civil War.
 
 
Sedan mellanlandade vi i det stora öltältet för att fylla på lite. M2 köpte sig en mössa...  :D
 
 
Kvällen, och hela festivalen, avslutades med (i mitt tycke) den bästa konserten; Avantasia. Så bra!  :)
 
 
Knappt ett år kvar till nästa gång. Vi ses igen, Norje!  :)

Hemma

Efter fyra dagar med sol, öl, bra musik och trevliga människor är jag hemma igen och ska strax lägga mig och sova. Jag är alldeles för trött för att berätta om årets SRF nu, men självklart kommer det både text och bilder senare. Roligt har det i alla fall varit och äntligen hade vi så där bra väder igen som vi hade de första åren!  :o)

Äntligen!

Fint väder!  :)  Dags att korka upp, för nu åker jag till Norje och Sweden Rock Festival!!!  :D

Inte många timmar kvar

Jag körde ett Body Pump-pass i kväll. Det kändes lite slitsamt, som att jag inte har riktig ork i kroppen. Dessutom känns det som att jag är på väg att få ont i halsen. Det är ju typiskt om jag blir sjuk nu när SRF börjar i morgon.  :/
 
Nu: Packa, packa, packa...  :)

Helgen kom och försvann

Helgen har svischat förbi som vanligt. I går körde jag ett Body Combat-pass och sedan gjorde jag några ärenden på stan. Det är inte ofta jag har tid att gå på stan nu för tiden så jag hade samlat på mig en lista med saker som jag skulle göra. Fick väl ungefär hälften uträttat...  :/
I dag blev det en dagsutflykt söderut till syster och nu i kväll har jag börjat att packa lite inför onsdagen.  :)

RSS 2.0