Nygamla tassar

I dag har jag frivilligt utsatt mig för smärta.  :/  Min tatuering har länge sett lite blek ut eftersom det är minst 10 år sedan jag fick den ifylld senast, så jag tyckte att det var dags att fräscha upp den lite igen. Efter ungefär 40 minuters smärta var den både förbättrad och även lite förändrad; de vita linjerna runt har jag inte haft förut. Nu sitter jag här med en vrist som svider lite, men jag är samtidigt nöjd med att min tatuering ser fin ut igen.  :o)
 

Räkor och deras kompisar

Helgen började med skaldjursbuffé på "Von Dufva" i fredags kväll. Jag, Jeanette och Linda åt räkor, humrar, kräftor, krabba och tillbehör tills vi inte kunde få ner en enda räka till. Så gott!  :)
 
I går körde jag "som vanligt" ett pass Body Combat. Det var skönt; jag hade lite Combat-abstinens. I måndags hann jag inte hem till passet för jag var på kurs på Kolmården, och i torsdags var jag ju med på Blodomloppet i stället, så det satt bra med lite kickar och slag i går förmiddag.  :o)
 
Jag hade planer på en utomhusaktivitet i dag, men vädret var tyvärr inte så bra som jag hade hoppats så jag sysselsatte mig med annat. Tvätta bland annat...  :/

5 km

Det var några år sedan senast, men i kväll var jag med på Blodomloppet igen. Nästan alla på mitt jobb var med och vi hade fina träningstoppar med AniCura-loggan på oss. Vi var två lag; ett som sprang 5 km (AniCuras springmaskar) och ett som gick 5 km (AniCuras latmaskar).  ;D  Jag var en latmask. Men hellre lat än en otäck springmask.  ;o)  Vädret var ganska dåligt (kallt och regnigt), så när alla maskar var i mål och vi hade hämtat våra picknick-kassar gick vi till jobbet och hade picknick där i stället för att sitta ute. Nu är jag varm och torr igen och skönt trött i benen.  :)

På kurs

I går och i dag har jag varit på nutritionskurs på Vildmarkshotellet, Kolmården. Det har varit två dagar med mycket information, mat och fika, jättefint väder och underbar utsikt. I går eftermiddag fick vi dessutom en guidad rundtur i djurparken med utvalda djur som t.ex. sälar, tigrar, apor/gorillor, elefanter och noshörningar.  :o)
 
 
 
Jag har haft två trevliga dagar samtidigt som jag har lärt mig något.  ;)

Öl ute

Det blev ett par öl med Pia på "Mörner´s" uteservering i går kväll. Eftersom det inte är så långt kvar till SRF så blev det så klart en del prat om det. En trevlig lördagkväll.  :)
 
I morgon är det en ny arbetsvecka, men i stället för att jobba ska jag iväg på roligheter.  :o)

Fullt upp och ögonlysningar

Skönt att det är fredag, jag behöver vila lite. Vi har haft mycket att göra på jobbet. Det har vi i och för sig oftast, men i går var det galet mycket. Ungefär en gång i månaden kommer det en ögonspecialist till kliniken, hon gör bland annat ögonlysningar på hundar och katter. I går var hon hos oss igen, och det visade sig att vi inte hade någon sköterska att avvara till henne, så i stället fick jag assistera henne hela dagen.  :)  Det var roligt och jag lärde mig en del nya saker av att hjälpa henne, men jag hade inte en enda lugn stund på hela dagen för jag försökte att hinna göra mina vanliga arbetsuppgifter och en massa annat samtidigt. Jag var helt slut efter jobbet i går, och trots det körde jag ett Body Combat-pass. Jag orkade knappt röra kroppen redan innan passet började, så jag tog mig igenom passet enbart på ren vilja för det var sååå jobbigt.  :/
Men vi har som sagt nästan alltid mycket att göra på jobbet. När jag tänker efter har jag inte kunnat ta en timmas lunch en enda dag den här veckan; det har bara blivit en halvtimma alla dagar. Så nu är det ganska skönt att det är helg.  :)

Dricka - check!

I dag åkte jag till "saftbutiken" för att köpa vuxendricka till årets SRF. Biljett och semester är ju klart sedan länge, och nu är även drickan avbockad. Det är bara att packa kvar, men det får jag vänta lite med. Det känns som att jag har allt under kontroll. Nu är det bara tre veckor kvar.  :o)

Puck i mål

Jag avslutar en väldigt lugn helg med lite soffläge och hockey-vm på tv-n.  :)

Ovälkommet besök

Fredag den 13:e i dag. Otursdag alltså. För min del har inga större katastrofer inträffat, förutom när en stor spindel kom och kröp här för en liten stund sedan.  :O  Spindlar är ju min stora skräck och när jag på egen hand måste bli av med en är det fruktansvärt jobbigt. Det blev ju inte bättre av att den började krypa på en svart(!) gardin så det var väldigt svårt att hitta den och hålla koll på den samtidigt som jag stod på någorlunda betryggande avstånd. Efter många svettiga minuters vånda är den i alla fall nu nerspolad i toaletten.  :/

Bra väder

Efter en vecka med kanonbra väder ska det nu bli lite sämre till helgen. Det har varit soligt och riktigt varmt här, och enligt nyheterna för ett par dagar sedan var det varmare här än vid Medelhavet.  :D
Om fyra veckor är det Sweden Rock Festival och jag hoppas att det blir riktigt riktigt bra väder då!

Shoppinghelg

I går morse åkte jag, en arbetskollega, syrran och Maria till Ullared. Vädret var fantastiskt bra, så vi passade på att njuta ordentligt av solen när vi tog en fikapaus på vägen dit.
 
 
Efter att ha checkat in på hotellet spenderade vi nästan fyra timmar med att shoppa. Jag gjorde ett fynd; jag har velat köpa en fuskskinnjacka i flera år och i går hittade jag äntligen en som kändes rätt. Så fort jag såg den visste jag att "den är det".  *Så nöjd*  :o)
På kvällen hade vi lite trivsel på hotellrummet med vin och snacks.
 
I dag gick vi upp tidigt och efter att ha intagit frukost på hotellet var det dags för lite mer shopping. Jag försökte att vara sansad med shoppandet och jag kände mig färdig ganska tidigt, men de andra ville gå lite mer så vi var kvar ända till 14.30-tiden.
 
Bilen blev ganska full, även i baksätet, men vi fick plats med allt.  :)
 
 
Nu är jag trött men nöjd med en mycket trevlig helg.  :o)

Två tuffa timmar

Röd dag i dag (Kristi himmelsfärdsdag). Skönt med en ledig dag mitt i arbetsveckan. Jag tillbringade förmiddagen på gymmet med att köra ett tvåtimmars Body Combat-maraton. Tufft, hårt, jobbigt och svettigt, men så jäkla roligt!  :D  Jag tycker att det är så skönt att pressa mig själv för att se hur mycket jag orkar och klarar av, och därför tycker jag att det är så himla roligt varje gång det är t.ex. Body Combat-maraton. Jag får extra energi av sådana utmaningar.  :)
 
En snabb dusch senare gick jag och Jeanette till Åbacka Café där vi satt ett par timmar i solen och fikade. Underbart väder, så skönt!  :)

Äntligen varmt

Värmen har äntligen kommit, det är bara 5 veckor kvar till SRF och i morgon är det en ledig dag. Med andra ord är det en helt ok onsdag i dag.  :o)

Inlämnad

Deklarationen är färdig och inlämnad. Med en dag tillgodo dessutom. Sååå skönt!!! Nu kan jag slappna av och ägna mig åt roligare saker.  :o)

RSS 2.0