Det närmar sig

Biljetten köptes i början av november och ledigheten beviljades redan i december. Nu kan nedräkningen börja på riktigt; det är bara 100 dagar kvar till SRF!  :D

Torsson

I går kväll tog jag med mig min vän Linda på konsert. Vi såg "Torsson".  :)  Det är ju inte riktigt den typ av musik som jag vanligtvis lyssnar på, men min farbror sjunger i det bandet och han hade satt upp mig och en vän på gästlistan. Jag såg dem ju när de spelade på SRF i somras och det var ganska roligt att se dem uppträda inför en massa rockers då. I går bestod publiken mer av deras "riktiga" fans.
 
I dag har jag tränat och tvättat, och nu tillbringar jag kvällen i soffan. Skönt!  :)

Blåmärken

Det syns att jag jobbar med djur.  ;)  I måndags skulle jag hjälpa en veterinär att hålla en hund som skulle sederas. Hunden ville inte det och stretade emot. Det resulterade i ett blåmärke i form av en tass på min högra överarm.
I dag var det dags igen. Jag skulle hålla en hund medan en sköterska gav honom en injektion med lugnande inför sövning. Den hunden var inte heller helt nöjd med situationen och försökte ta sig loss. Det resulterade i tre blåmärken och ett blödande sår på insidan av mitt högra lår.  :/
Det är sådant man får stå ut med, för det ingår i jobbet.  ;o)

Bli sjuk eller inte?

Det blev lite dåligt med träning förra veckan, mest för att jag trodde att det var en förkylning på gång. Den här veckan har jag rivstartat med två träningspass; Body Combat i går och Body Attack i dag. Får se om det kommer någon förkylning nu eller om träningen har fått den att försvinna...  :/

Social helg

I går kväll gick jag och Pia till "Mörner´s" för att ta en öl eller två. Vi har inte setts på ett tag så vi hade en del att uppdatera oss om. Som vanligt när jag är ute med Pia blev det fler öl än två även i går, men jag hade en rolig kväll.   :)
 
I dag tog jag en fika på "Café Mums" tillsammans med Jeanette. Vi har inte heller setts på ett tag så vi hade också en hel del att uppdatera oss om. Det blev en trevlig tre-timmarsfika.  :)
 
Nu är det snart dags att sova; i morgon börjar en ny jobbvecka.

Vilade ögonen

Fredagsmyset i kväll: jag sov ett par timmar på soffan. Det var inte meningen och jag kände mig egentligen inte så trött, jag skulle ju bara blunda lite.  ;)

Mot ljuset

Halva arbetsveckan har redan gått och mer än halva februari har redan passerat. Det som känns positivt nu är att när jag går till jobbet på morgonen är det helt just ute, och när jag går hem från jobbet har det inte blivit helt mörkt än. Det är så skönt att vi går mot ljusare tider!  :o)

Ost och vin

Det blev ett pass Body Combat på förmiddagen i dag. Instruktören hade bytt ut ett par av låtarna till gamla tuffa favoriter så det blev ett riktigt jobbigt pass. Skönt!  :)
 
Nu blir det lite ost och vin tillsammans med några kollegor från jobbet.  :o)

Bokat tid

Nu har jag bokat en tid åt Raven. I mars ska hon få följa med mig till jobbet och träffa veterinären igen. Då är det dags att dra ut hennes tre tänder som hon har kvar. Stackars lilla gumman!  :/  Det blir även fortsatt utredning om hennes urinläckage då, förmodligen med ett nytt urinprov för att kolla bakterier och kanske också ytterligare ett ultraljud. Men just nu ligger hon bredvid mig och är lyckligt ovetande om detta. Lilla älsklingen!  :/

Två och en halv timma

När jag vaknade i morse var huvudvärken borta så jag kickstartade lördagen med ett pass Body Combat. Direkt efter det passet hade de i dag satt in ett dansmaraton på 90 minuter (30 min Body Jam, 30 min Sh´Bam och 30 min Zumba) så jag körde det också för skojs skull. Det blev alltså träning två och en halv timma i dag. Nu blir det soffläge för min trötta kropp hela kvällen. Skönt!  :)

Äntligen lite vila

Efter förra helgens roligheter och brist på vila har den här arbetsveckan känts lång och min hjärna har känts ganska seg. Nu går jag och lägger mig med en sällsynt men ordentlig huvudvärk. Skönt att det är helg!  :/

RSS 2.0