Mätt

Blev bjuden på en pizza och en öl av Pia i kväll. Sämre fredagkväll kunde man ju ha.  :)

Ingen bra dag

Irriterad. Less. Uppgiven. Inte många positiva känslor här i dag.  :(

Raven

Nu är hon min!  :D  Från och med i dag är Raven min på riktigt. I mitt hjärta har hon varit det länge; förmodligen ända sedan första dagen hon kom hit, men nu har hon även på pappret ett permanent hem hos mig och Otis.  :)
 

Söndagsmys

Söndag kväll. Ost- och skinkpaj. Kladdkaka med grädde. "So You Think You Can Dance" på tv-n. Helt ok.  :)

Tjohoo!

Så där ja! Nu kan vi börja räkna ner igen; i dag släpptes de första banden till nästa års SRF.  :D
257 dagar kvar...

Etthundrafemtio

När jag hjälpte Annette att flytta i lördags så fick jag hem ytterligare ca 150 böcker. För det är ju inte tillräckligt med de ungefär 1100 böcker som jag redan har lånat av henne...  :o)

*Stön*

Jag skulle egentligen ha kört ett Body Pump-pass i kväll, men det ville inte mina vadmuskler.  :(  Jodå, jag har fortfarande träningsvärk i dem! Låren känns bättre, men vaderna protesterar när jag t.ex. går i trappor. Så jag hoppar över träningen i dag och låter benen vila någon dag till.

Seg söndag

Snacka om att jag har ont i benen efter allt bärande i trapporna i går! Jag har grym träningsvärk i låren och vaderna; jag kan knappt gå.  :/
 
Förutom det mår jag bra, trots många kräftor (jag hade nästan 2 kg svenska med mig) och mycket alkohol på kräftskivan hos Claes i går. Roligt var det; jag var inte hemma förrän strax före klockan halv fyra i natt.  :o)
 

Packåsna

Är lite sliten i kroppen nu. Jag har hjälpt Annette att flytta resten av hennes saker i dag. Har burit saker i fem timmar utan vila. Ett bra träningspass med andra ord.  :)
 
Nu har jag piffat till mig lite för alldeles strax ska jag på kräftskiva. Skål ta mig fan!  :D

Utflykt

I dag tog jag med mig min mormor på utflykt. Min mamma ville också följa med, så vi blev då tre som åkte när jag rattade bilen lite söderut.  :)
 
Första stoppet gjorde vi vid kyrkan där mormors föräldrar ligger begravda.
 
 
Sedan fortsatte vi till min morfars systers före detta sommarställe. Där var jag många gånger när jag var riktigt liten. Tyvärr var det inte alls roligt att se det. Huset såg ok ut, men trädgården var totalt övervuxen så det gick inte ens att ta sig in på tomten. Det har säkert inte varit någon där de senaste tio åren. Sorgligt.  :(
 
 
Efter det gjorde vi ett tredje stopp vid kyrkan där morfars föräldrar och ena bror ligger begravda.
 
 
På vägen hem stannade vi hos min vän Eleonor. Där bjöds det på både middag och dessert samt en rundvandring i deras supermoderna ladugård med lösdrift där korna mjölkar sig själva. Mormor tyckte att det var en stor skillnad mot när hon som ung hade varit hos någon bonde och mjölkat kor för hand.  :)
 
Det blev en trevlig utflykt med sentimentala foton i kameran.  :)

Grrr

Min dator är snart 7 år = gammal och trött
Mitt mobila bredband är 4 år = segt
De två tillsammans = Jävligt förbannat segt internet som bara slutar att fungera hela tiden  ;(
 
Fatta så jävla irriterande det är när det bara hänger sig hela tiden och slutar att fungera mitt i något som man håller på med; betalar räkningar, mailar, bloggar... Då är det bara att stänga ner allt, starta om datorn och börja om från början.  :(
Jag vet inte hur många gånger jag har fått starta om datorn i kväll; precis som nästan varje gång som jag försöker att göra något på nätet. Fan, vad trött och less jag är på det här nu!!!  *Svär ordentligt*

 


Till minne av...

Det har redan gått ett helt år! I dag tände jag ett ljus för min lilla Tilda.  :(

Skönt trött

Sitter i soffan och är så där skönt trött i kroppen som man blir efter ett hårt träningspass.  :)  Jag har dessutom tränat tre dagar i rad (Body Pump i tisdags, Step i går och Body Combat i dag) så jag känner mig riktigt nöjd.
 
Nu ska jag förbereda min klädsel till i morgon. Då ska jag på begravning.  :/

Tredje mötet

I dag träffade jag min jobbcoach för tredje gången. Hon är ju som jag nämnt förut väldigt positiv och optimistisk, och det verkar som att hon har stora förhoppningar om mig. Hon har en plan med lite olika alternativ och med lite tur så kanske jag får göra det som jag helst av allt vill göra.  :)

Produktiv söndag

Diska - check
Plocka in tvätt - check
Ställa in sommarskorna - check
Träna - check
Nu soffhäng - check check check
:)

RSS 2.0