The Boss

I går åkte jag söderut igen för att besöka Göteborg för andra gången på mindre än två veckor.
Det var jag, syrran och Maria. Framme vid vårt vanliga boende som vi brukar ha när vi åker dit fixade vi till oss lite medan vi laddade med lite drickbart, jordgubbar och chips. Sedan åkte vi ner på stan och åt mat på "John Scott´s" innan vi gick vidare till Ullevi för att se Bruce Springsteen.
Det var första gången för oss, vi har inte sett honom live förut. Men när han senast spelade i Sverige för några år sedan sade vi att vi ska se honom nästa gång han kommer, och nu är jag så glad att vi köpte biljetter.  :)
Det vi fick uppleva i går var en tre timmar lång fantastiskt bra konsert. Bruce Springsteen är nu 74 år (det kan man verkligen inte tro när man ser honom på scen) och tillsammans med E Street Band bjöd han på en otroligt bra kväll. Vädret, publiken, låtarna, stämningen... Allt var galet bra! Det är helt klart, och utan tvekan, en av de bästa konserter som jag har sett.  :o)
 

Två lediga

Nu har jag två lediga dagar mitt i veckan. Om en liten stund ska jag åka till Göteborg igen för ännu ett musikaliskt äventyr.  :o)

Midsommar 2023

I går var det Midsommarafton. Vädret bjöd på sol med inslag av lite molnighet men med värme, temperaturen låg någonstans runt +25 grader.
Jag åkte "hem" för att först hälsa på de gamla och sedan umgås med mina vänner Jeanette och Claes med familj och Jessica och Robert med familj.
Vi började som vanligt med sill och tillbehör till lunch. Efter det blev det lite krocketspel i trädgården. Vi tog en paus med fika för att sedan spela lite kubb. Klockan gick fort och plötsligt var det dags att äta igen. Vi gjorde som vi brukar på Midsommarafton och grillade på kvällen. En bra dag med trevligt sällskap och god mat.  :o)
 

Lyxig arbetsvecka

Jag har haft en lyxig arbetsvecka. I måndags hade jag semester eftersom jag var i Göteborg i helgen. I tisdags jobbade jag hemma. I går var min ledig-mitt-i-veckan-dag. I dag jobbade jag i Söderköping. I morgon är det Midsommarafton. Två arbetsdagar med lediga dagar före, mellan och efter = en riktigt bra arbetsvecka!  :D

Metallica x 2

Vid lunchtid i fredags åkte jag och en tjej som heter Emma till Göteborg. Vi skulle nämligen till Ullevi på kvällen och se Metallica. Det var den första konserten av två olika. De spelar alltså två kvällar på varje ort under turnén, men det är två helt olika konserter. Första kvällen med två förband och ett set med låtar, andra kvällen med två andra förband och ett annat set med låtar. Antingen köper man biljett till båda kvällarna (som jag gjorde) och får två olika konserter, eller så köper man en endagsbiljett till en av kvällarna och får en "vanlig" konsert. De har dessutom lagt scenen i mitten av arenan så att de har publiken runt sig, vilket gör att det blir lite mer "närkontakt" oavsett var man som besökare har plats. Med scenbygget och två konserter är det i mitt tycke en genialisk idé.
 
Fredag kväll: förband Mammoth WVH och Volbeat. Metallica spelade drygt två timmar och 16 låtar. Så bra!!!  :D
 
 
Lördag: Vi tog det lugnt i värmen och på kvällen åt vi väldigt god mat på restaurang "Contrast Public House".  :o)
 
 
Söndag kväll: Vi åt mat på "Tugg" innan vi begav oss till Ullevi för konsert nummer två. Förband Ice Nine Kills och Epica. Metallica spelade två timmar och 16 andra låtar. Lika bra som i fredags!  :D
 
 
Efter konserten tog vi oss tillbaka till lägenheten som vi hade lånat i helgen och där satte vi oss i den färdigpackade bilen och körde hem. Jag kom hem kl. 03.10 i natt och efter att ha ätit lite och pratat lite med kissarna somnade jag kl. 05.00 i morse.  :)

Packat om för nästa äventyr

I måndags fick jag ont i halsen och blev så klart sedan ordentligt förkyld. Men jag har jobbat tre dagar som planerat och i dag känner jag mig nästan helt bra. Tur det för i dag har jag ju semester igen. Jag har packat om väskorna från SRF och om en liten stund åker jag till Göteborg för lite mer metal.  :o)

SRF 2023

Det är lite drygt fyra timmar sedan jag kom hem från årets Sweden Rock Festival. Jag hämtade kissarna på Kulans Katthotell på vägen hem och vi har tagit det lugnt alla fem i kväll, trötta efter våra olika äventyr den senaste veckan.  :)
 
Jag har haft fyra bra festivaldagar. Det har varit kanonfint väder med klarblå himmel, strålande sol och drygt +20 grader. Trevligt sällskap med både gamla och nya bekanta. Och självklart mycket bra musik. Det som jag är mest nöjd med den här festivalen är att jag faktiskt såg alla band som jag hade tänkt att se, jag såg också ganska många av de band som jag hade tänkt att kanske se, och jag såg dessutom några band som jag inte hade tänkt att se.  :o)
 
 
I morgon har jag semester för att vila upp mig lite och sedan jobbar jag tre dagar innan det är dags för nästa rockiga äventyr.  :)

Nu åker vi!

Kissarna är nu lämnade för lite semester på Kulans Katthotell. Själv har jag duschat och packat ner det sista, nu är det dags att åka. Norje Boke och Sweden Rock Festival, here I come!  :D

Fullt upp i helgen

Jag startade lördagen med att åka till förrådet och hämta väskor, sovsäck och transportbur. Sedan blev det ett BodyCompat-pass innan jag åkte "hem" för att gratulera pappa i förskott.
I morgon har jag mycket att göra; städa, tvätta, handla och packa. Jag ska även försöka att hinna med ett BodyCombat-pass till. Det är sista chansen till träning innan festivalveckan.  :)

Mest nöje framöver

Juni månad börjar i dag. En månad med lite jobb och mycket nöje. Om jag har räknat rätt så jobbar jag bara 11 dagar på hela månaden. Resten är lediga dagar med roligheter.  :D

RSS 2.0