Bye bye backspegel

Min bil blev påkörd av en buss i dag. Jag låg i högerfil och bussen låg bredvid mig i vänsterfil. Busschauffören bytte till högerfil. På mig. Idiot!  ;(  Som tur var blev det inte värre skador än att backspegeln gick sönder. Busschauffören tyckte inte att det var så farligt och verkade ganska nöjd med att det inte syntes något på bussen. Idiot igen!  ;(  Jag har polisanmält det och jag ska ringa till bussbolaget när de har öppet i morgon. Jag är sur på busschauffören men är samtidigt glad över att det inte blev värre. Men det tar så mycket tid och energi. Och pengar!  :(

Bebisgos

Jag var ute på landet i dag och hälsade på min vän Eleonor och hennes familj. Eleonor och jag tog en tur till Vimmerby där vi först åt lunch och sedan glass till dessert. Trevligt!
Hos Eleonor fanns det kissebebisar att gosa med. Fyra stycken som var nästan 8 veckor gamla och två stycken som bara var ett par veckor gamla. Jag passade på att gosa med dem flera gånger. Så gulliga!  :o)  Jag kunde ju så klart inte låta bli att tänka tillbaka på förra sommaren när jag hade mamma Mona och alla bebisarna hos mig.  :)

Billiga skor

I dag hade jag ett ärende till optikern och när jag ändå var på stan så passade jag på att gå i affärer lite. Jag gör det så sällan nu när jag jobbar så mycket, så jag tog tillvara på tillfället.
Jag råkade gå in i en klädaffär som råkade ha rea på både kläder och skor, och jag råkade hitta två par flip-flops som jag ville ha och som bara kostade 39:- paret. Jag tänkte att 78:- för två par skor är ju ett fynd, så jag slog till och köpte dem. När jag skulle betala så visade det sig att det ena paret var inlagt för bara 19:- i kassan, så jag betalade alltså endast 58:- för två par skor!  :D

Söndags-öl

I går var jag ute och tog en söndags-öl med Pia. Eller, det blev faktiskt tre. Vi satt på "Mörner´s" uteservering och åt mat, drack öl och hade trevligt hela kvällen. Det är inte så ofta som jag är ute och dricker öl en söndag, men jag var ledig i dag, så då kunde jag vara lite wild and crazy på vilodagen.  ;)
När jag gick hem kvart i elva i går kväll var det fortfarande ganska ljust ute. Så härligt! Jag älskar den svenska sommaren och de ljusa nätterna.  :o)

Buffé och present

Sist jobbdagen för den här veckan. I morgon är det Midsommarafton och tro det eller ej; jag är faktiskt ledig hela helgen!  :O  Det känns jättekonstigt med tanke på att jag jobbade jul, nyår, trettonhelgen, påsk, pingst, 1 maj och Kristihimmelsfärd. Till och med många av mina kollegor på jobbet har blivit förvånade när jag har sagt att jag ska vara ledig, de är så vana vid att jag jobbar både så många vanliga helger och storhelger att de har tagit för givet att jag ska jobba den här helgen också.  ;D
 
I går körde jag ett ganska jobbigt HIIT-pass i Jönköping efter jobbet. Det var bara 45 minuter, men det räcker! Det känns lite här och där i dag, mest i rumpan, men ändå inte så mycket som jag trodde att det skulle göra. Jag var helt slut i kroppen efter passet så jag trodde inte att jag skulle kunna röra mig alls i dag. Men det känns lite mer nu än tidigare i dag, så det kanske känns ännu mer i morgon i stället.
 
I dag hade vi Midsommarlunch på jobbet. Vi fick exotisk buffé och en sommarpresent; grilloljor, grillkryddor och en receptbok med gröna burgare. Tack så mycket!  :o)
 

En vecka har redan gått

Det har redan gått en vecka sedan jag kom hem från SRF.  :O  Vad har jag gjort den här veckan då?
I måndags var jag ledig och tog det lugnt hemma med kissarna. På kvällen var jag inbjuden att köra ett BodyCombat-pass på mitt gamla gym med en av mina favoritinstruktörer och självklart tog jag chansen att göra det. Det var både jobbigt och roligt.  :)
Tisdag och onsdag jobbade jag i Jönköping, men när jag kom hem i onsdags kväll var jag på sommarfest med mina kollegor på Djurdoktorn. Vi åt mat på "Stångs Magasin". Trevligt!  :o)
I torsdags var jag ledig igen. Det blev en lugn dag igen med ett pass BodyStep på kvällen.
Fredag, lördag och i dag, söndag, har jag jobbat i Jönköping. Så det var inga problem att få den här veckan att gå.  ;)

SRF 2018

Årets SRF tog som vanligt slut alldeles för fort. Men vi tar det från början...
I onsdags morse åkte jag först iväg och lämnade kissarna på pensionat. Jag hade bestämt att de också skulle få åka på semester den här gången. Sedan åkte jag tillbaka hem där jag blev upphämtad av Claes.
Vi styrde bilen söderut och hämtade upp Johanna, Mikael och Maria på vägen. Ett antal timmar och några kisspauser senare var vi äntligen framme i Hasse´s hus i Pukavik. Jag och Maria hade tänkt att se ett band kl. 15.30 (Three Dead Fingers), vilket vi skulle ha hunnit, men vi valde att stanna och umgås med de andra i trädgården i stället. Där sattes nivån på den här festivalen...
 
 
Vi grillade och hade trevligt en stund innan några av oss åkte in till området för att se Nocturnal Rites. Men efter den konserten åkte vi tillbaka till huset och satt i trädgården till sent på natten.
 
Torsdagen tillbringades också till stor del i trädgården med lite grill och trevligt sällskap. Vi åkte in till området på eftermiddagen och började med att se lite av The Dark Element. Efter det såg vi ett band som kommer från Linköping, Nekrokraft. Lite senare såg vi lite av Helloween och sedan avslutade vi kvällen med att se hela konserten med Iron Maiden.
 
 
Det var ganska många som skulle åka tillbaka till huset samtidigt efter det, så jag, Claes och Jörgen gick i stället. Det är drygt 5 km och det tog exakt på minuten 1 timma. En skön promenad mitt i natten. Det måste ha sett ganska roligt ut för de som såg oss; jag och Jörgen gick först och efter oss kom Claes iklädd munkkåpa.  ;D  När vi kom fram var det fest i köket men jag var bara med en liten stund innan jag lade mig.
 
Fredagen började likadant som torsdagen, men vi tog en promenad till badplatsen som ligger bara några minuter från Hasse´s hus. Det är flera som bor i huset som brukar gå ner till havet och bada när det är fint väder, men jag har aldrig ens gått ner till stranden. Så nu när jag var där för 14:e gången var det verkligen dags!
 
 
Sedan fortsatte dagen med lite grill och trevligt sällskap i trädgården innan vi åkte in till området igen. Vi såg hela konserterna med Stone Sour och Ozzy Osbourne. Fredagen slutade också med lite party i trädgården till sent på natten.
 
 
På lördagen bytte vi ut grillmaten mot ost och kex. Vi hängde i trädgården ganska länge även sista dagen innan vi åkte in till området. Där såg vi lite av Stratovarius, lite av Tarja och lite av Judas Priest.
 
Söndag betyder alltid att vi packar in oss i bilen för hemfärd. Vi kom iväg ganska tidigt men med stopp för lunch och avsläpp tog det sex timmar innan jag var hemma. Då åkte jag direkt och hämtade hem kissarna.
 
Så var det slut för den här gången. Löste Johanna in alla sina drinkbiljetter som hon fick av mig i julklapp? Ja, det gjorde hon.  :)
 
 
Hade vi roligt? Ja det hade vi. Det blev många skratt de här dagarna. Som t.ex. när det skulle tas simmärken som silvergrisen och järnhingsten, eller på fredagkvällen när jag var med om min sjukaste (och kanske roligaste) bilresa någonsin. Det var också ett annat tillfälle som inkluderade min hand på en vakts rumpa. Det finns tydligen bildbevis på det. Men jag frågade om lov först innan jag rörde honom!  ;o)
Det är saker som är så otroligt roliga för oss som är med, men som är svåra att återberätta för någon utomstående som inte kommer att förstå det roliga.
 
Skratt och roliga stunder får 4+ av 5 möjliga.
Vädret var det bästa på många år och får 5 av 5 möjliga.
Antalet konserter som jag såg var lågt. Jag hade (som vanligt) tänkt att se så många fler, men... Jag ger mig själv bara 2 av 5 möjliga för det.
SRF 2018 får 4 av 5 möjliga.  :)

Alla är hemma

Jag är hemma igen, och kissarna är också hemma igen. I kväll blir det en massa gos och mys med dem och bara ta det lugnt. Jag är ledig i morgon också. Så skönt!
Rapport från årets SRF kommer snart; det finns ju som vanligt en del att berätta.  :o)

På väg

Väskorna är packade. Kissarna har åkt på semester. Nu är jag också på väg. Dags för Sweden Rock Festival 2018!  :D

Massage

I dag har jag fått massage (presentkortet som jag vann förra året) och det var både skönt och välbehövligt.  :)
Sedan åkte jag "hem" en stund för att fira pappa som fyller år i morgon, och efter det hann jag även med ett pass BodyCombat.
I morgon har jag mycket att göra; handla, träna, packa...  :)

Inte helt mörkt

Jag har jobbat kväll hela helgen och kom hem ganska exakt kl. 23.00 i kväll. Då var det ännu inte helt mörkt ute och det var fortfarande 22 grader varmt. Så underbart!  :D
Nu är jag ledig 8 dagar. Whohoo! Trots att det är sent firade jag det med ett glas vin.  :o)

RSS 2.0