Mera vikt

I kväll körde jag ett pass Body Pump och jag lade på lite mera vikt på nästan alla övningar. Får se om jag får träningsvärk i morgon.  ;)

Öl och gos

Vilket härligt sommarväder det var i går kväll! Pia och jag satt på "Mörner´s" uteservering i åtta timmar, från klockan 16.00 till midnatt, och jag frös inte i min klänning när jag gick hem.  :)
 
I dag har det varit en lugn dag med mycket kattbebis-gos.  :D  Nu får jag se upp var jag sätter fötterna här hemma, för de tre "stora" bebisarna springer omkring mycket och de har ungefär samma färg som mitt golv.  ;o)

Högsommarvärme

Sol och närmare +30 grader i dag också. Underbart!  :)
Jag började dagen med ett pass Body Combat och sedan var jag ute i solen. Nu har jag duschat och bytt bikinin mot en klänning, för nu blir det lite uteserveringshäng med Pia.  :o)

Vin vid ån

Härligt väder i dag med sol och värme. Efter jobbet blev det lite spontant vindrickande på gräset vid ån med min kollega Hanna. Trevligt!  :)
 
När jag kom hem lyckades jag få lite gos med en av de "stora" kattungarna. Sååå mysigt!  :D

Röd dag på G

I morgon är det röd dag och den ledigheten är välkommen. Det har varit fullt ös på jobbet den här veckan och på fredag blir det nog också fullt ös. Planen för i morgon är sovmorgon och ett träningspass på förmiddagen, sedan får jag se vad jag hittar på. Kanske gör jag ingenting alls. Det ska i alla fall bli skönt att vara ledig.  :)

Fem av fem

Jag hade planerat att träna fem gånger den här veckan, och fem träningspass har det blivit.  :)
 
Nu tittar jag på finalen mellan Sverige och Kanada i ishockey-VM. Heja heja!

Somriga dagar

Det har varit tre dagar med kanonbra väder; strålande sol och närmare +30 grader varmt. Härligt!  :)
 
Raven har sedan ett par dagar tillbaka ett litet rivmärke på nosen. Det är förmodligen Mona som har sagt ifrån när Raven har varit för närgången. Men jag undrar vad det är som Raven har kommit för nära; bebisarna eller Mona´s mat? Kanske maten, för jag har tagit Raven på bar gärning flera gånger när hon har stått med nosen i Mona´s matskål.  ;o)

Tre veckor

I dag besökte jag butiken som säljer vuxendricka och handlade till SRF. Nu är det bara tre veckor kvar!  :D

Får sova igen

Måndag igen och en ny vecka är påbörjad. Nu räknar jag med att få sova hela nätterna igen. Mona gjorde nämligen mitt liv oväntat lite enklare igen i går morse när hon efter morgonmatningen hämtade de två kvarvarande bebisarna och tog med dem till sina bebisar och den tredje röda bebisen. Så nu är alla sju bebisarna med Mona och blir matade, kissade och tvättade av henne.  :o)  Min uppgift nu är bara att se till att både mamma Mona och alla bebisar mår bra och att väga bebisarna varje dag för att se att de får tillräckligt med mat och växer som de ska.
 
Den här veckan ska jag försöka få till fem träningspass igen. Det första, Body Combat, är redan avklarat i kväll så nu är det bara fyra kvar.  :)

Riddare

Mellan matningarna i dag har jag hunnit med lite för mig själv. På förmiddagen körde jag ett pass Body Combat och på eftermiddagen var jag vid Ekenäs Slott och tittade på Riddarspelen. Nu har jag en lugn lördagkväll med alla pälsbollarna.  :)
 
I morgon har jag inget inplanerat. Jag har ju lite sömn att ta igen så mellan matningarna ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.

En saknades

Så skönt att det är fredag! Jag ligger ju lite efter med sömnen...  ;)
 
Det har hänt saker i dag också. När jag kom hem på lunchen i dag för att mata bebisarna var det bara två stycken kvar i "igloon" som de sover i. Jag letade en stund innan jag till slut tittade in i garderoben och fick se en liten röd bebis bredvid Mona och hennes bebisar. Förmodligen hade bebisen tagit sig ut och när Mona hörde och kanske även såg den så hämtade hon den och bar in den till sina egna bebisar. Jag matade i alla fall de andra två bebisarna och hoppades på att den tredje fick tillräckligt med mat av Mona.
När jag kom hem i kväll upptäckte jag att även de andra två bebisarna numera vet hur man tar sig ut från "igloon", så jag lär nog inte få så mycket lugn och ro på ett tag framöver...  ;o)

Mycket om och med katter

Just nu handlar mitt liv väldigt mycket om katter och framför allt då kattungar. De tre senast tillkomna i gänget ska matas regelbundet vilket betyder att jag får gå upp mitt i natten och gå hem från jobbet på lunchen. Det betyder brist på både sömn och mat för mig, men det är det värt.  ;)  Min fina Raven är så duktig och hjälper till med tvättandet.  :D
Nu har de tre övergivna bebisarna blivit kändisar också. I dag var det en artikel i tidningen "Folkbladet" och nu i kväll fick jag se att det även var en artikel i "Expressen". När jag var hemma på lunchen i dag var en reporter här och filmade för ett inslag i "24Corren".
När det gäller Mona så kämpar jag med att få henne att förstå att jag inte ska äta upp henne eller hennes bebisar; jag ska inte ens smaka på dem.  ;)

Ännu fler bebisar

I dag har det varit en händelserik dag. Det började redan när jag vaknade och tittade in i kartongen. Mona var inte där så jag letade efter henne utan att hitta henne. Men till slut såg jag var hon gömde sig och jag förstod att hon inte vågade gå tillbaka till sina bebisar så länge jag var hemma. När hon inte var hos bebisarna tänkte jag passa på att plocka ut matskålen för att det inte ska vara så trångt för dem inne i kartongen. Då fick jag en överraskning, för där låg inte tre bebisar utan FYRA!  :D
 
Sedan hann jag bara komma till jobbet innan kontaktpersonen på kattföreningen hörde av sig till mig. Det var kris! På en annan ort hade någon hittat en skokartong på en soptipp. Kartongen innehöll tre kissebebisar som hade lämnats där för att dö.  :´(
Kontaktpersonen föreslog att vi ska prova med Mona och se om hon kan ta till sig de ungarna också. Bebisarna är ca två veckor gamla, en av dem har börjat att öppna ögonen. De behövde så klart mat, värme och kärlek.
Så nu är de bebisarna också här.  :O  Mona har ännu inte visat något intresse och eftersom jag inte kan gå nära Mona så har jag inte kunnat lägga bebisarna hos henne. Men jag sitter framför kartongen när jag matar och kissar bebisarna för att hon ska se och höra dem. När de sover ligger de inom synhåll för henne också. Raven hjälpte också till förut när de var matade; hon tvättade alla tre. Så duktig hon är!  :o)
V får se hur det går, det är bara att hålla en tumme. Men som det är nu så får jag nappa dem ungefär var tredje/var fjärde timma. Så det kommer inte att bli mycket sömn för mig de kommande nätterna...

1 blev 4

Jag kickade igång gårdagen med ett Body Combat-pass på förmiddagen och på kvällen var jag hos min vän Anna. Vi hade en liten mini-kräftskiva och åt svenska kräftor. I början av maj!  :D  Vi pratade om det redan på nyårsafton då Anna berättade att hon hade kräftor i frysen som väntade på att ätas upp. Då sa vi att vi skulle göra det i februari, men det blev framflyttat till i går i stället. Gott var det!  :o)
 
 
Men det har hänt något annat den här helgen också. Det handlar om vår gäst Mona som för två veckor sedan flyttade från badrummet till en garderob i mitt sovrum i stället. Där har hon gömt sig sedan dess, för hon är fortfarande väldigt rädd för mig.
I går kväll när jag kom hem från Anna hade Mona flyttat från garderoben till en kartong där jag har bäddat åt henne. När jag vaknade i morse och tittade in i kartongen såg jag att något litet rörde sig bredvid Mona. Bebis!  :D  Jag kunde inte titta så noga eftersom Mona är väldigt beskyddande nu och fräser åt mig så fort jag kommer för nära kartongen, men jag såg i alla fall två bebisar.  :o)
Hela dagen har jag hållit koll från avstånd, och det är inte så lätt att se något eftersom det är lite mörkt i kartongen och kissarna är mörka i färgen, men vad jag kan se så mår både mamma Mona och bebisar bra. För en liten stund sedan upptäckte jag en tredje bebis! Den måste ha gömt sig bland de andra i mörkret förut, men nu såg jag tydligt att det är tre.  :D

Sommardofter

När jag gick hem från jobbet i dag kände jag doften av nyklippt gräs. När jag lite senare gick till gymmet för att träna kände jag doften av grillat. Det är underbara sommardofter och det är så skönt att vi har hela sommaren framför oss!  :o)

1 maj

Maj började med sol, blå himmel och tvåsiffriga plusgrader. Härligt!  :)  Dessutom gjorde jag klar min deklaration strax efter lunch i dag, och det kändes så skönt att signera den i så god tid.  *34 timmar tillgodo*  :D

RSS 2.0