Sommarplaner

Planerna för nästa sommar är redan igång. Iron Maiden kommer till Sverige igen och spelar på Ullevi i Göteborg den 17 juni nästa år. Biljetterna släpptes i måndags och Maria ordnade (som vanligt) biljetter åt oss.  :D
På tisdag släpps äntligen biljetterna till nästa års SRF och då släpps även de första banden till festivalen. Hoppas att det blir riktigt bra bandsläpp redan från början så att man har något att se fram emot redan nu.  :o)

"Lov"

Hittills har det här "lovet" bestått av att jobba, plugga och hinna med lite träning. Inte så mycket vila än, varken för kroppen eller hjärncellerna. Men min plan är att plugga så mycket som möjligt torsdag och fredag också så att jag kan lata mig lite i helgen.  :)

En firre på fatet

I går förmiddag tog jag bussen till Stockholm för ett kort besök hos min kusin Jeanette. Hon hade lyckats att boka ett bord åt oss på B.A.R. (Blasieholmens Akvarium o Restaurang) så vi började med att äta mat där. Jag valde en grillad röding med tillbehör.
 
 
När vi hade ätit färdigt och druckit upp vårt vin gick vi vidare till KB - Konstnärsbaren där vi tog en öl. Efter det gick vi till Pub Anchor för att dricka mer öl och få en dos av bra musik i form av hårdrock/metal.  :)  Vi stannade där resten av kvällen och var inte hemma hos Jeanette förrän vid tre-tiden i natt. Det blev i alla fall några timmars sömn innan jag tog bussen tillbaka på förmiddagen i dag.
 
Med en bra veckoplanering har man koll på vem som kommer och när.  ;o)
 

Paus utan vila

Sista dagen för den här veckan. Skönt! Nästa vecka är det höst"lov", men så mycket ledigt blir det inte då. Dels ska jag jobba och dels har jag ganska mycket att plugga. Men först ska jag iväg på lite roligheter i morgon.  :)

Trött

Jag är så trött. Hela tiden. Den här veckan har jag lagt mig och sovit varje dag när jag har kommit hem i stället för att plugga och göra annat som jag borde ha gjort. Jag lyckades dock att ta mig iväg och träna både i går kväll och i kväll, men då hade jag först sovit ett par tre timmar på eftermiddagen. Den där förkylningen som har varit på gång länge nu har fortfarande inte brutit ut, men det hänger säkert ihop med att jag är så trött.  :/

Skobyte

I dag fick min bil byta från sommarsandaler till vinterskor. Jag vill ju inte att den ska frysa om tassarna i vinter.  ;)

Sista säsongen

Den här helgen har jag några fler måsten att göra än förra helgen; de flesta handlar om att plugga. Jag har ett prov, en inlämningsuppgift och ett grupparbete på att-göra-listan.
Men just nu sitter jag med lite glass och väntar på att den nya (och tyvärr den sista) säsongen av Downton Abbey ska börja; det är bara några minuter kvar. Äntligen!  :o)

Ingen förändring

Ingen förkylning än, så jag körde ett pass Body Attack i kväll.  :)
 
I morgon förmiddag ska jag jobba ett par timmar igen och sedan är det egen studietid på eftermiddagen. Skönt att inte behöva åka till morgondagens lektioner; då hinner jag kanske göra lite mer än de uppgifter vi har fått.  :)

Hängig

Jag börjar den här veckan med att känna mig riktigt hängig; det känns som att det är en förkylning på gång. Det kan ju vara ett falskt alarm men jag lät bli att träna i kväll för säkerhets skull. Får se hur jag mår i morgon.  :/

Helg utan måsten

Jag började lördagen med ett pass Body Combat och sedan hämtade jag min bil som har fått en ny kylare. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Så skönt! I morgon har jag inte heller några speciella måsten, så då ska jag kanske ta tag i lite annat som inte har blivit gjort. Men det känns bra att inte vara tvungen att göra något särskilt, utan bara göra det jag känner för. Jag får ju passa på när jag för en gångs skull har en helg utan måsten.  :)

Komplimang

Precis som de senaste onsdagarna var jag även i dag på Djurdoktorn och jobbade ett par timmar på förmiddagen innan jag åkte iväg till eftermiddagslektionerna.
På entreprenörskunskapen i dag fick jag en komplimang av läraren; hon var imponerad av hur bra jag gjorde min muntliga redovisning förra veckan och tyckte att jag är väldigt duktig på att prata inför människor.  :D

Lugn söndag

Det var roligt att jobba i går, men vi hade mycket att göra. Jag jobbade 7-15 och hann varken ta paus för fika eller lunch, jag hann inte ens sitta ner i två minuter, så jag var helt slut efteråt.  :)
På kvällen var jag iväg på lite födelsedagsfirande, men jag höll inte ut lika länge som de andra för jag var så trött. Men det var trevligt så länge jag orkade vara med.  :)
 
I dag har det varit en väldigt lugn dag bestående av lite pluggande och mys med Raven. Snart dags att sova, i morgon är en ny vecka.

Med en arm

Jag kunde inte låta bli, så jag körde ett Body Combat-pass i går. Med en obrukbar arm.  :/  Det är faktiskt ganska svårt att låta bli att använda ena armen när man tränar, men jag försökte hålla den så stilla som möjligt. Jag trodde att jag skulle ha ännu mer ont i armen i dag, men konstigt nog så har jag inte särskilt ont alls; jag kan till och med röra den nästan helt smärtfritt i dag!  :O  Mycket märkligt! Så det kanske inte var muskelinflammation trots att det kändes som det, men vad var det i så fall?
 
Nu är det dags att sova. I morgon ska jag vakna tidigt trots att det är lördag, då ska jag till mitt "gamla" jobb på Jägarvallens Djursjukhus för ett arbetspass.  :)

RSS 2.0