Första bilden

Jag satt och tittade på bilder från förra årets SR-festival och insåg att jag har glömt att skriva upp en sak på min pack-lista. Jag måste ju ha något att dricka min läsk med.  ;)


Nummer fyra

Min årliga prestation i Blodomloppet är nu genomförd. Mitt lag bestod i år av Åsa, Linda, Roger och Peter. Jag och tjejerna power-walkade som vanligt 5 km (Åsa sprang ifrån oss efter en halv kilometer) och grabbarna sprang en mil. Visst är det skönt att motionera tillsammans med vänner, men det bästa är ändå picknicken efteråt.  :)

Idag kom nummer fyra av min julklapp från syster. Nice! Nu ska jag jobba en liten stund och sedan blir det sängen med Sweden Rock Magazine!

Två, EN...

...VECKA KVAR TILL SWEDEN ROCK!!!  :D  Jajemen! O vädret är BRA! Hoppas bara att det håller i sig elva dagar till!!!

Var iväg och tränade förut. En timma aerobics med den där duktiga instruktören som faktiskt har en väldigt nice rumpa!  ;o)  I morgon är det dags för en årlig tradition; Blodomloppet. Jorå, vi fick till ett lag i år också. Lär ju var härligt trött i benen i morgon kväll!


Foton med posten

Idag kom korten som jag skickade in för framkallning förra veckan. Det var två filmrullar och den första började redan i juli förra året så en del kort är nästan ett år gamla. Det är kul när man inte kommer ihåg alla kort man har tagit. Ett par av dem blev riktiga överraskningar, som t.ex. ett som jag hade tagit när vi var på julfest hos en leverantör i Göteborg före jul och Ulrica´s knä gick ur led så vi fick åka ambulans till sjukhuset. Jag hade tydligen plockat fram kameran och tagit en bild på henne där hon låg på sjukhussängen på akuten med byxbenen uppdragna så att man ser hennes blodiga knän. Det hade jag inget minne av!  ;)
Det var även några kort tagna på Laila´s 40-årsfest i oktober som jag heller inte mindes att jag hade tagit. Förutom de "bortglömda" korten så var det de sedvanliga från jul och påsk. Ett bröllop och några fester hade jag fått med också. Självklart hade jag som alltid även tagit en hel drös med foton på kissarna!  :)

Dubbel power

Jag bestämde mig för att ta en power-walk idag på eftermiddagen. När jag hade gått den vanliga rundan som jag brukar gå och skulle vika av hemåt så bara fortsatte jag att gå. Kände mig i fin form så jag tänkte att jag tar ett halvt varv till. Efter det halva varvet tog jag några få steg i riktning för att gå hem men ändrade mig för andra gången och det halva varvet blev i stället ett helt varv. Min power-walk blev alltså nästan dubbelt så lång som den vanligtvis är.  Det kändes i benen efteråt. *Nöjd*


Minja zovot Pija

Schlager-spektaklet är över för den här gången och det gick inte på långa vägar som förväntat för Sverige. Trots tippad favorit i många länder uteblev poängen och vi hamnade i bottenskrapet. Får man kalla det fiasko?  :/  Årets Eurovision Song Contest vanns av Ryssland vilket är första gången för dem. Grattis! Själv tycker jag väl inte att låten är kanonbra, men ett plus är att en av mina idoler inom idrotten medverkade i framförandet, nämligen den ryska konståkaren och tillika världsmästaren Jevgenij Plusjenko. Så bra han är!  *Ryser*

Tre, TVÅ, en...

Sweden Rock Festival närmar sig med stormsteg; nu är det bara TVÅ veckor kvar!  :D

Vad gäller vädret är det fortfarande lite kallt, men vädergudarna har ju 14 dagar på sig att ordna till det. Med tanke på vilket kanonväder vi brukar ha när vi är där så finns ju hoppet att det blir lika bra i år. Regnkläderna packar jag ner varje år utifall att, och det ska jag göra i år också. Förhoppningsvis slipper jag använda dem, men det verkar ju räcka med att ta med dem för att det ska bli bra väder.  ;)

Kartongerna anfaller

Idag skulle jag flytta på några kartonger i butiken. Eftersom jag är så "duktig" (eller bara lat?) så staplade jag dem på varandra, typ 6-7 stycken, och flyttade alla samtidigt. Att bära dem gick bra, men sedan när jag skulle ställa ner dem så ramlade den översta kartongen rakt ner på min näsa. Kartongens kant träffade min näsrygg med våldsam kraft. Jäklar vad ont det gjorde! Nu har jag ett fint rött skrapsår mitt på näsryggen.  :(

Väntar på foton

Tiden fortsätter att flyga iväg. Jag hann som vanligt inte göra allt som jag hade tänkt att göra i helgen. Halva söndagen spenderades med tvätten; jag hann med hela NIO maskiner tvätt! Jag hann även med lite disk och lite bokföring plus annat jobbrelaterat pyssel. Däremot får jag nog ta den där städningen en annan dag...

Idag skickade jag in två filmrullar för framkallning. Det är de två sista jag tog innan jag började använda min nya digitalkamera. Jag minns inte allt som är med på dem så det ska bli spännande att se korten när de kommer.  :)
Jag har dock ännu inte helt bestämt vilken kamera som ska få följa med på Sweden Rock; den gamla APS-en eller den nya digitala... Kanske båda? Nåja, jag har två veckor på mig att fundera.

Två årstider på en vecka.

För en vecka sedan var det sommarvärme, nu känns det nästan som höst. För tredje kvällen i rad vräker regnet ner, så mycket att det trummar på fönstren. Som tur är har det inte regnat på dagarna, men det har blivit mycket kallare ute. Man kan ju i alla fall inte klaga på brist av variation på vädret.  :/

Helgens planer hamnar inte så högt på roligt-listan. Aktiviteterna som är inplanerade är mest en massa "måsten"; tvätta, diska, städa... Ska även hinna med lite jobb också. Det enda som räknas som nöje är en eventuell fika med Claes och Hillevi i morgon. Just ja! Träna ska jag ju också göra. Blir nog inte så mycket soffliggande den här helgen... 

Fyra, TRE, två...

Bara tre veckor kvar till årets roligaste festival!  :D

Det betyder också att jag har bara tre veckor på mig att komma i jeansen... :/  Jaja, man kan ju inte göra annat än att åtminstone försöka göra något åt det. Den här veckan har börjat bra; en timma power-walk i går och en timma intensiv aerobics idag. Har även planerat in ytterligare en power-walk och lite styrketräning innan veckan är slut.
Förresten är det inte bara jeansen som jag vill komma i igen. Garderoberna är fulla med kläder som jag kunde ha "innan butiken". De vill jag kunna ha igen...

:(

Fan, vad jag hatar det här! Det har varit kanonbra väder hela helgen, och vad har jag gjort? I brist på bil, pengar och någon att umgås med har jag gjort INGENTING! Fan så förbannat jävla trist allt är! Jag vill ha ett LIV!  :(

Rocken lever!

Hårdrocken tar sig in överallt. Bra exempel på det är t.ex. när finska mask-beklädda hårdrockarna Lordi head-bangade hem förstaplatsen i "Eurovision Song Contest" som ju egentligen är en tävling där rocken inte har haft något att göra tidigare. Ett annat exempel visade sig för bara knappt två timmar sedan när Hammerfall´s frontman Joacim Cans ledde sin kör till seger i TV4´s "Körslaget" där han som enda rockare tävlade mot diverse pop- och dansbandsartister med sina respektive körer. Det visar ju att riktig musik passar vid nästan alla tillfällen!
Själv ska jag definitivt kolla in Team Cans när de på nationaldagen uppträder på Sweden Rock Festival!  :D

Underbart, eller?

Sol, klarblå himmel och härlig sommarvärme. Japp, så har det varit idag. Underbart!
Men samtidigt som det är underbart så är det för mig väldigt deprimerande. Stannade till på affären på hemvägen från jobbet för att köpa något att äta. Det var sååå många som köpte engångsgrillar, kött och annat som hör till en grillkväll. Jag vill också grilla! Men inte ensam... Jag vill göra något roligt i helgen när det ska vara så fint väder. Men inte ensam... Jag har inte ens en fungerande bil så att jag kan ta mig någonstans, ensam.  :(
Sommaren är på väg i full fart och precis som jag gör varje år så tänker jag även i år att "det och det och det vill jag göra i sommar". Och precis som varje år så kommer det inte att bli av. För jag har ingen att göra det med och jag vill inte göra det ensam.
Det är samma sak varje år; jag både längtar till sommaren och har ångest för att den snart är över utan att jag har gjort något av det som jag vill göra. Varje år har jag tänkt att "nästa år kanske jag har någon att göra något med", men nu har jag slutat att tänka så för det är bara meningslöst.  
Samma sak resten av året. Jag älskar julen men jag hatar att inte ha någon att köpa julklappar till. Jag hatar att inte ha någon att fira min födelsedag med. Alla år förut har jag tänkt likadant om det; "nästa jul kanske jag har någon att köpa julklappar till", "nästa nyår kanske jag har någon att önska gott nytt år", "nästa år kanske jag har någon som firar mig på min födelsedag". Jag har slutat att tänka så om det också. Meningslöst. Åren går och det blir ingen förändring.
Det är faktiskt inte alltid så roligt att vara ensam. Och då hjälper det inte att det är sol, klarblå himmel och härlig sommarvärme.

Fem, FYRA, tre...

Idag är det bara fyra veckor kvar tills Sweden Rock drar igång!  :D

Oplanerad sovmorgon

Jag försov mig i morse. Inte så konstigt, med tanke på att jag har sovit alldeles för lite och för dåligt den senaste tiden. Jag måste ha stängt av larmet och somnat om. Vaknade av att Tilda tvättade mitt hår. Kollade på klockan och såg att den var nästan kvart över nio. Bråttom, bråttom! Bra att Tilda väckte mig, annars hade jag nog sussat vidare en stund till.

Trots att dagen började fel så har den varit bra med positiva händelser och besked. Hoppas att resten av veckan fortsätter på samma sätt!

Trasiga byxor

Igår var jag på inflyttningsfest hos vänner till min vän Roger. Nästan alla som var där hade jag träffat en gång tidigare, på cocktail-partyt som jag var på på nyårsafton. Vilka härliga människor! Så roliga och lättsamma! Det är ett nöje att umgås med dem!
Kvällen var riktigt lyckad och jag hade både trevligt och roligt. Det bjöds på fördrink med tilltugg, middag (sååå god!), kaffe och dessert, snacks, och alkoholhaltiga drycker i mängder. Roger och Peter stod för riktigt rolig underhållning när de dansade så att Peter´s byxor sprack!  :P

När jag kom hem 03.45 gick jag inte direkt in, utan stannade utanför några minuter och njöt av gryningen. Det var fortfarande mörkt, men det hade börjat ljusna lite grann. Det enda som hördes var fåglarnas sång. Så underbart!

Soffan eller sängen?

Ikväll hände något ovanligt. Jag somnade INTE i soffan när jag låg och slö-tittade lite på tv-n förut. Trots att jag var jättetrött och jag dessutom faktiskt blundade med flit så kunde jag inte somna. Mycket märkligt med tanke på att jag har en ful ovana att väldigt ofta råka somna i soffan när jag inte ska göra det.
Men desto bättre att jag då kanske somnar i sängen snart i stället; jag tänkte nämligen gå upp tidigt i morgon bitti och power-walka en timma innan jobbet om vädret tillåter.

RSS 2.0