Lugnare månad kommer

Augusti rusade förbi och det är redan september i morgon. I augusti hade jag varje helg uppbokad men det blir nog lite lugnare i september. De två kommande helgerna har jag inga planer för alls än så länge och det känns ganska skönt.  :)

Fest med livemusik

I går kväll var jag på ett trevligt födelsedagsfirande av min vän Jenny som har fyllt 40 år. Det bjöds på välkomstdrink, mat, kaffe och kaka, underhållning, trevligt sällskap och livemusik med födelsdagsbarnet själv vid mikrofonen.  :o)
 
I dag har det varit desto lugnare. Det regnade på eftermiddagen så det var perfekt läsa-bok-och-tvätta-kläder-väder i dag.  :)

Hett

Arbetsveckan är avklarad. Det har varit ganska skönt att vara tillbaka i vardagen igen efter min korta semester. Jag har hittills hunnit med tre träningspass; två Body Combat och ett Body Attack, och jag ska nog köra ett Body Combat-pass i morgon förmiddag också.
Den här veckan har det varit jättevarmt. Det är nog sista rycket innan hösten kommer, och det är ju så skönt att vi fick lite mer sommarvärme innan sommaren tar helt slut. Men det har verkligen varit riktigt hett; i dag var det drygt +32 grader varmt ute!  :O
I kväll blev det en after work med två arbetskollegor på 1854´s uteservering. Vi åt mat och njöt av värmen ute. Så najs!  :)

Back at work

I dag var jag tillbaka på jobbet igen efter drygt två veckors semester. Det var faktiskt ganska skönt att börja jobba igen. Jag är inte så bra på att ha semester eftersom jag jag inte har haft det på så många år, så elva lediga arbetsdagar var alldeles tillräckligt den här gången. Nu har jag provat på att ha "riktig" semester, så nu vet jag vad det handlar om tills det är dags igen nästa år.  ;)

Repris på rockig brällopsfest

I går åkte jag "hem" igen, den här gången för att festa loss lite hos kusin Sofie och hennes man. För fem år sedan hade de en lyckad bröllopsfest med hårdrockstema, så nu hade de en ny fest med hårdrockstema. Den påminde ganska mycket om den förra; bra väder, trevliga människor, bra musik, god mat och mycket dricka.  :o)
 
 
Det bjöds även på konsert med Iron Maiden, Metallica och andra kända band.  ;)
 
 
Sportintresserad som jag är så kunde jag inte låta bli att hålla lite koll på finalmatchen i fotboll samtidigt som festen pågick. De svenska damerna var i OS-final för första gången någonsin och de vann ett silver efter 2-1 till Tyskland. Så bra gjort! Hurra!  :D
Festen fortsatte tills de sista gästerna gick hem vid 3-tiden. Då var jag vaken en stund till och tittade på OS till ungefär klockan 04.00.  :)

Fortfarande semester

Den här semesterveckan har sett ungefär likadan ut som förra veckan; jag tittar på OS på nätterna, tränar lite själv, myser mycket med Raven och har det mest lugnt och skönt. Jag har scrappat lite också; två födelsedagskort har det blivit hittills och jag ska påbörja ett tredje. Det är så roligt att scrappa!  :)
I förrgår åt jag lunch på stan med en arbetskollega som också har semester. Det var tänkt att bara bli en lunch, men när vi hade ätit färdigt gick vi i affärer och då hittade jag en höst/vinterklänning som var så skön att ha på sig att jag kunde inte motstå den.  :P
I morgon blir det lite roligheter igen.  :o)

Födelsedagsfirande och drinkar

I går hade jag fullt upp. Först åkte jag "hem" för att fira mormor´s 90-årsdag (hon fyller år på tisdag). Nästan alla i närmaste släkten var där och det bjöds på både smörgåstårta och gräddtårta. Det är svårt att ge presenter till någon som tycker att hon har allt och inte vill ha något, så vi barnbarn gick ihop och gav en blomma tillsammans till henne.
 
 
Efter några timmars firande åkte jag proppmätt tillbaka för att duscha och svida om för att sedan träffa Linda, Jeanette, Catrin och Åsa. Vi satt på "Yellow Fellow´s" uteservering hela kvällen och drack drinkar. Mycket trevligt!  :o)

Ingebo Hagar

I dag åkte jag till Eleonor för att umgås lite med henne. Vi åkte vidare till Ingebo Hagar där vi fikade, tittade lite på djuren som finns där och åt lunch i form av hembakad ekologisk pizza med ingredienser från gården och närliggande platser. En trevlig semesterdag.  :)
 

Semester med OS

Jag har ju semester nu och den tillbringar jag med att titta på sommar-OS på nätterna. Det är perfekt för mig som är så sportintresserad; titta på OS på nätterna och då kunna sova lite längre på mornarna.  :)
Men jag är inte helt försoffad bara för att jag har semester samtidigt som det är så mycket sport på tv-n. I går åt jag lunch med Jeanette, i kväll körde jag ett pass Body Combat och i morgon ska jag åka ut på landet.  :o)

Skogsröjet

I fredags förmiddag åkte jag, Kicki, Pia och Laila till Rejmyre för att rocka loss på Skogsröjet. Vi hyrde ett rum i ett hus som visade sig ligga på bara några minuters gångavstånd från entrén till festivalområdet. Så guld!  :D
Det bodde några andra festivalbesökare i huset också. Det var riktigt trevliga rockers och vi hade väldigt trevliga och roliga förfester i trädgården tillsammans med dem.  :o)
 
 
Inne på festivalområdet spenderade vi ganska mycket tid i öltältet  ;)  men jag såg så klart några konsterter också. Jag såg lite eller hela av bl.a. följande konserter:
 
Doro
 
 
Kamelot
 
 
W.A.S.P.
 
 
Tarja
 
 
Helloween
 
 
och Airbourne.
 
 
Sammanfattningsvis om Skogsröjet 2016; bra musik, bra boende, bra väder, bra vänner och andra trevliga människor och nya bekantskaper. Jag är nöjd med den här helgen!  :o)

Röj i skogen

Det är dags för sommarens andra festival. Nu åker jag på Skogsröjet!  :D

Vad är semester?

I dag var det sista arbetsdagen på drygt två veckor; nu har jag SEMESTER.  :D
Jag har inte haft "riktig" semester på typ 15 år, så det här känns nästan som en ny upplevelse. Jag vet ju knappt hur man gör eller vad man gör.  ;)
Jag började min semester med ett bra pass Body Combat. I helgen blir det lite öl och metal, sedan får jag se vad jag hittar på. Jag ska i alla fall slappa mycket och titta på sommar-OS.  :o)

Bra betyg från chefen

Wow, vilken komplimang jag fick på jobbet i dag!  :o)  Jag tar det i alla fall som en komplimang. Jag ska snart ha semester och de senaste dagarna har flera kollegor på jobbet antytt på lite olika sätt att det inte kommer att vara lika bra ordning när jag är borta. Men jag har ju alltså inte ens gått på semester än och i dag sa vår platschef/chefsveterinär så här till mig; "Jag längtar tills du är tillbaka från semestern." Det måste ju betyda att hon (och förhoppningsvis även de andra) tycker att jag gör ett bra jobb!  :D

RSS 2.0