10 veckor kvar

Jag insåg i dag att det är bara 10 veckor kvar till årets SRF. Det är ju inte mycket!  :)
Alla band är släppta och det finns en hel del som jag ska försöka att se. Ett av de sista banden som släpptes var Edguy.  Whohoo!  :D  Ett annat band som jag definitivt ska se är In Flames. Jag har sett dem flera gånger, men inte på SRF. Senast de spelade där var 2009 och den kvällen var det så kallt så jag klarade faktiskt inte av att vänta till kl. 23.30 när de skulle gå på, utan jag åkte hem till huset i stället. Ny chans i år alltså.  :)

Gapa stort

Till tandläkaren i morgon bitti igen...

En timma kortare

Söndag i dag, men ingen sovmorgon. Jag vaknade kvart i åtta för att gå till gymmet och köra ett pass Body Pump. Men egentligen var klockan kvart i sju eftersom vi ställde fram den till sommartid i natt.  :/
Det var i alla fall skönt att träna och det har känts i benen hela dagen.  :)
 
Helgens minus är att lampan i badrummet har gått sönder och jag vet inte hur jag ska ta mig in i den för att byta lysrör. För tredje kvällen i rad får jag borsta tänderna i mörker.  :(  Jag ska ringa hyresvärden i morgon och fråga hur jag ska bära mig åt för att öppna den.  :/

Asiatisk buffé

I kväll har jag varit ute på restaurang och ätit mat tillsammans med kollegor från jobbet. Vi hade avtackning av en kollega som har slutat hos oss. Vi åt asiatisk buffé på "Ghingis" med både förrätt och dessert till. Jag är fortfarande proppmätt.  :)
 
Nu ska jag sova; jag ska upp tidigt och gå till tandläkaren innan jobbet i morgon.  :/

Känns inte

Jag har ingen träningsvärk i benen. Efter den tuffa benlåten på passet i går så trodde jag att jag skulle ha ont i dag. Men det känns faktiskt nästan ingenting alls i benen, och ingen annanstans heller.  :/  *Lite besviken*

Mycket ben

Det var ny Body Combat-release i kväll. Den hade en riktigt jobbig benövning som var helt i min smak. I like it!  :D  Det var ganska mycket ben överlag i hela releasen så det lär nog kännas lite i benen i morgon. Det ska bli skönt med träningsvärk!  ;)

Shopping med kollegor

I går morse åkte jag och några arbetskollegor till Ullared för lite shopping, vindrickande, övernattning och lite mera shopping i dag innan vi åkte hem. Jag tog det lugnt med shoppandet; jag var den som handlade minst. Men det var trevligt att dricka vin och umgås med kollegorna vid sidan av jobbet.  :)

Ingen sovmorgon i morgon

Inget party den här fredagkvällen inte. Jag ska strax lägga mig och sova för i morgon blir det ingen sovmorgon. Då ska jag gå upp tidigt och åka iväg på roligheter.  :)

Vårvindar

När man tittade ut i dag såg det ganska vårlikt och skönt ut ute med solen som visade sig. När man gick utanför dörren höll man på att blåsa bort.  :O  *Falsk marknadsföring*

Sol och besök

Det hjälpte visst att gnälla lite om vädret för både i går och i dag har det varit riktigt härligt väder. Sol, blå himmel och några plusgrader. Så skönt!  :)
 
I dag var jag "hemma" på besöksturné hos mormor, pappa och min vän Jeanette. Jag åkte hem därifrån proppmätt på både mat och fika.  ;)

Vill ha vår

Nu vill jag ha sol och värme! Enligt almanackan ska det vara vinter ett tag till, men för mig får våren gärna komma snart.  :)
 
Jag körde ett Body Combat-pass i kväll och min kropp kändes så seg. Passet var inte jobbigare än vanligt men nu efteråt känner jag mig helt slut i kroppen. Jag orkar nästan inte ens sitta upp så nu ska jag i stället släpa mig in till sängen och läsa några kapitel innan jag somnar. I morgon är det fredag. Najs!  :o)

Sport och munfotografering

Jag har haft en lugn helg igen med en massa sport på tv-n. Jag har haft fullt upp med att titta på längdskidor (VM), friidrott (inomhus-EM), alpint och skidskytte. Och som om jag inte fick tillräckligt med sport av allt det så började en ny säsong av "Mästarnas mästare" i kväll.  :o)
 
Jag har försökt att ta ett kort på Raven´s tandkött också. Om några dagar är det ett år sedan hennes tre sista tänder drogs ut och hennes tandkött är fortfarande lite mörkrosa där ena hörntanden satt. Jag nämnde det för en av veterinärerna på jobbet som föreslog att jag skulle ta en bild på det som hon kan titta på. Raven är världens snällaste katt, men hon öppnar inte munnen frivilligt. Det är en utmaning att med ena handen försöka att öppna munnen på en katt som (är snäll men) inte vill, samtidigt som man med den andra handen ska försöka att få bra fokus på bilden innan man tar den. Det är inte lätt, kan jag tala om! Efter ett antal försök där bilderna blev antingen suddiga eller där tandköttet inte syns så lyckades jag få till ett ganska bra foto som jag ska visa för veterinären i morgon. Om det inte duger så får jag väl helt enkelt ta med Raven till jobbet igen någon dag.

Slut på kortison

Efter successiv nedtrappning under en längre tid gav jag i dag den sista kortisontabletten till Raven. Urinläckaget är kvar men det har inte varit blod i urinen under hela medicineringen. Det är dock svårt att veta om avsaknaden av blod beror på kortisonet eller om det helt enkelt är en inflammationsfri period.  :/  Nu gör vi ett försök utan kortison igen för att se om blodet kommer tillbaka. Fast det är också svårt att veta om det i så fall kommer tillbaka för att hon inte äter kortison eller om det är på grund av en ny inflammation i urinblåsan.  :/

RSS 2.0