Ser fram emot en fika

Efter en intensiv dag på jobbet har jag en lugn kväll med kissarna och en ledig helg framför mig. I morgon ska jag fika hos en vän som jag inte har träffat på länge. Jag minns inte när det var vi sågs senast, men det handlar om år. Det ska bli trevligt att ses igen.  :)
Förutom det och att jag ska träna på söndag så ska jag mest ta det lugnt och fixa lite här hemma. Gosa med kissarna också så klart!  :)

Kattkurs klar

Påskhelgen är slut. Jag har haft sköna dagar med sol, mycket gos med kissarna, bokläsning, träning och pluggande. Japp, jag är nu färdig med kursen om katter som jag har läst genom jobbet. Nu väntar jag bara på att få veta om jag är godkänd.  :o)

Påsk

Det är påskafton i dag och vilket väder vi har haft! Strålande sol och drygt +20 grader varmt!  :D
Jag åkte "hem" för att först tillsammans med kusin och kusinbarn besöka den traditionella påskmarknaden och sedan äta påsklunch hos samma kusin med familj. Vi spenderade flera timmar i solen ute trädgården. Så skönt!  :o)
Det bästa med den här påsken är att jag har två lediga dagar till och att vädret ska fortsätta att vara lika bra.  :D

Äntligen vårvärme!

Ledig dag, strålande sol på en klarblå himmel och drygt +15 grader varmt ute. Så skönt!  :)
Jag har pluggat lite i dag igen; jag har nu kommit halvvägs genom kursen om katter och har hälften kvar. Jag ska försöka att göra färdigt resten i påskhelgen då jag har några lediga dagar. Men först ska jag jobba i morgon och på långfredagen.  :)

Möhippa

Jag stannade kvar på jobbet i fredags för att vara med på en kollegas möhippa i går. Vi började med en brunch och lekar hemma hos en annan kollega. Sedan åkte vi vidare till ett ställe ungefär 45-50 minuter från Jönköping som heter Kyrkekvarn. Där hade vi hyrt en "stuga" som var mer som ett jättestort hus med jag-vet-inte-hur-många-rum och en stor uteplats med både pool och bubbelbad. Aktiviteterna där var ridning för dem som ville (jag hoppade över), bubbelbad och middag ordnad av oss på kvällen. Det var en väldigt trevlig dag som blev lång för mig för jag körde hela vägen hem på natten. Men det var skönt att vakna i min egen säng i morse.  :)

Kurs igen

Jag har varit på utbildning i dag igen. Den här gången handlade det om fästingar och sjukdomar som man ska akta sig för om man reser med sina djur utomlands. Jag själv behövde inte åka så långt i dag; utbildningen anordnades här i stan. Skönt!  :)
Nu laddar jag om för att jobba två dagar. Det är inte ofta man har en så "lång" arbetsvecka.  ;)

Avslutar jobbhelgen med kattmys

Jag sitter och funderar på om jag ska lägga mig och sova. Jag är så trött! Jag har jobbat helg (fredag kväll, lördag och söndag) och vi har haft ganska mycket att göra. Det ska bli så skönt att vara ledig i två dagar nu igen. Eller ledig och ledig; jag ska passa på att plugga för det är inte så mycket tid kvar. Men nu blir det nog ändå sängen och lite kisse-mys innan vi somnar.  :)

Lång sovmorgon

I dag och i morgon är två ledig-mitt-i-veckan-dagar. Jag och kissarna tog en ordentlig sovmorgon i morse; jag vaknade inte förrän kl.10.30!  :O  Men jag behövde nog det efter de senaste dagarna med jobb, utbildning, partaj, jobb igen och alldeles för lite sömn.
Trots att jag sov bort nästan halva dagen hann jag ändå med att fixa lite här hemma, plugga och köra ett pass BodyCombat. I morgon ska jag också plugga och träna, plus lite annat som jag har planerat att göra.  :)
 
I dag ringde Raven´s veterinär. Hon skulle meddela svaret på det andra avföringsprovet som jag lämnade in på Djurdoktorn för 12 dagar sedan. Tyvärr var det inte bättre än det första; parasiterna finns kvar och dessutom har Raven nu också brist på goda bakterier i tarmen.  :/  Planen nu är att jag ska fortsätta att ge henne en probiotika som jag har gett henne varje dag i drygt fyra veckor. Den har än så länge inte hjälpt så mycket, Raven har fortfarande diarré, men det kan ta tid innan man ser någon förbättring. Så jag ska fortsätta att ge henne den några veckor till och under tiden ska veterinären fundera på vad nästa steg är om den inte hjälper. Jag hoppas att vi snart hittar något som gör Raven´s mage bra, det är så synd om henne som har haft diarré så länge!  :(

RSS 2.0