Årets sista

Det var precis så som det ska vara; tufft, hårt, intensivt, svettigt och jäkligt jobbigt. Det var ett grymt pass med Body Attack, Body Jam, Body Combat och Body Step. Två timmar utan paus och den sista halvtimman var det sååå slitigt! Shit vad trött jag var, jag fick verkligen kämpa! Trots ett par timmar på soffan efterår är min kropp fortfarande helt slutkörd. Men i år var jag med igen och roligt var det!  *Nöjd*  :)
 
Nu är det inte så många timmar kvar av det här året som har varit ett ok år. Nej, det har faktiskt varit ett ganska bra år; mycket bättre än de närmast föregående åren. Jag hoppas att 2014 också blir ett bra år!

Jobbat färdigt för i år

Årets sista arbetsdag var en bra dag. Jag fick hjälpa till när en djursjuksköterska skulle intubera en hund.  :o)
 
I morgon förmiddag är det äntligen dags för årets hårdaste träningspass; två timmar tufft, intensivt och svettigt nöje.  :D  Jag har väntat i ett helt år på det här passet, eller jag ska nog säga två år, eftersom jag förra året vaknade på nyårsaftonen med halsont och det då inte blev någon träning. Så nu jäklar ska jag träna i morgon!  :/

Några öl

I går kväll blev det en spontan utekväll med Pia. Vi hamnade som vanligt på "Mörner´s" och det blev som vanligt inte bara en öl. När jag vid ett-tiden i natt trodde att det var dags att gå hem köpte Pia varsin drink åt oss. Jahopp...  ;)
 
På eftermiddagen i dag hade jag besök av ett par som är spekulanter på jourhemskatten Måns. I kväll fick jag veta att paret vill adoptera honom, så om några dagar flyttar han till sina nya människor. Redan nu känns det sorgligt, speciellt eftersom Måns medan jag skriver det här ligger nära nära mig i soffan.  :(

Till mig från mig

I dag fick jag äntligen hem min julklapp som jag har köpt till mig själv!  :D
Som jag har väntat och längtat efter en Big Shot, en egen stansmaskin! Nu ska det scrappas!!!  :o)
 
 
 

Lite lagom

Jag har jobbat i dag och nu är det redan helg igen!  :D  Det är ju perfekt att jobba så; jobba, ledig tre dagar, jobba en dag, ledig två dagar, jobba en dag, ledig två dagar... Tänk om man hade möjlighet att jobba så jämt?  :P

Jag fick ett samtal

Jösses, vilken lugn julhelg det har varit! I går gjorde jag ingenting. Bara slappade tillsammans med katterna hela dagen. I dag lyfte jag i alla fall rumpan ur soffan och körde ett Body Combat-pass. Det var så skönt att röra på kroppen efter all mat och stillasittande!  :)
 
I kväll fick jag det traditionella telefonsamtalet från SRF-Hasse. Nu kan vi börja räkna ner!  :D

Julafton

Det blev julafton i år också, trots brist på snö och kyla och i stället blåst, regn och plusgrader. Hallå julkänsla?  :/  Jag var som vanligt "hemma" och firade med nära och kära. Med mat, Kalle Anka och klappar som det ska vara.
 
 
När jag kom hem firade jag jul med kissarna. De fick extra god mat och julskinka att festa med.  :)
 

Helgen

 I fredags kväll var det dags för det traditionella julbordet hos syrran. Mycket mat blev det som vanligt, men däremot blev det inte lika sent som vanligt. Det var ju några barn med, så det blev en lugn tillställning.
Mycket mat blev det även i går. Då var jag på födelsedagskalas och där bjöds det på både smörgåstårta (så gott!) och tårta.
I dag har jag tvättat och tränat, och så handlade jag det som jag ska ha med mig i matväg på julafton. Jag var inte ensam i mataffären, men det var faktiskt inte så fullsmockat med folk som jag trodde att det skulle vara.  :O
 
Nu är det verkligen dags att sova; jag borde ha lagt mig för en timma sedan.  :/  I morgon bjuds det på jullunch på jobbet. Najs!  :)

Nygamla arbetsuppgifter

På jobbet vet de att jag har jobbat i receptionen på Strömsholm, och i dag fick jag därför hoppa in och hjälpa till lite i vår reception.  :D  Min receptionshjärna har varit i pausläge i två månader, så jag mjukstartade lite.  Men eftersom chansen dök upp så tog jag den; det är ju bra att de vet att jag både kan och vill.  *Visade framfötterna*
 
Snart helg igen, och i morgon är det dags för det traditionella julbordet hos syrran. Nice!  :)

Snart kommer tomten

En vecka kvar till julafton. Jösses! Jag är i alla fall klar med nästan alla julklappar. Jag ska köpa två till, men jag vet vad så jag oroar mig inte; läget är under kontroll.  :)
Det är ingen snö kvar ute nu och enligt väderprognosen kommer det ingen mer snö till jul heller. Synd, det blir ju lite mer riktig julkänsla när det är en vit jul. Men då får man försöka att hitta julkänslan på andra sätt i stället, t.ex genom att spela julmusik och dricka (lite mera) glögg.  ;o)

Tråååk

Det har varit en riktig tråk-helg. Mörkt och regnigt ute, mörkt och tråkigt inne. Jag har varit trött och på dåligt humör.  :(  Jag ska lägga mig tidigt i kväll och så hoppas jag på att veckan som kommer blir bättre än vad helgen har varit.

Lucia

Det var som sagt Luciafirande på jobbet i dag. Vi var 7 stycken som lussade för de andra. I stället för Lucia-linnen hade vi vita op-rockar på oss och jag var tärna/tomte. Vi sjöng bara tre sånger, så det var snabbt in - snabbt ut.  :)

Ha ha ha! Eller?

Vid frukosten på jobbet i dag sa en kollega att eftersom jag är ny så ska jag lussa för de andra i morgon. Visst visst, tyckte jag och skrattade lite.
Vid lunchen i dag sa en annan kollega till mig att hon hade skrivit ut några luciasånger tills i morgon. Det som jag trodde var ett skämt är alltså inget skämt!  :O  De har som tradition vid Lucia att alla nya får lussa vid frukosten för de andra. Så vi är några stycken som ska lussa i morgon.  :/  Det har jag inte gjort sedan jag var liten!

Juliga frågor

Pubquiz med jultema. Tro det eller ej, men mitt lag kom på andra plats!  :P  (Med lite förstärkning av andra lags medlemmar, men det behöver vi inte låtsas om.  ;)  )

Bra dag

Två bra saker i dag:
 
På jobbet fick jag hjälpa till med att hålla en hund som en djursjukskötare skulle ta blodprov på, och när det var färdigt fick jag gå med hunden tillbaka till hennes plats i hundstallet.  :o)  *Lycka*
 
Jag har en biljett till den nya endagsfestivalen "Sthlm Fields" i slutet av maj nästa år där bl.a Metallica spelar.  :D

Tjejkväll

I går kväll var jag på "Ghingis" och åt tillsammans med Catrin, Jeanette, Åsa, Linda, Camilla och Monica. Vi började med en drink
 
 
innan vi åt mongolisk buffé.  :)
 
 
Så gott! Jag blev proppmätt. Men lite dessert skulle ju ätas också.  ;)
 
 
Det var en trevlig kväll med mycket prat och många skratt. Vi måste försöka att bli bättre på att träffas oftare!

105

Det var jobbigt, det var grymt och det var riktigt skönt efteråt. Jag syftar förstås på förmiddagens Body Combat maraton 100 minuter.  :D  Det blev faktiskt t.o.m. 105 svettiga minuter och jag är så nöjd med att jag klarade mig från en förkylning och att jag kunde vara med.  :)
 
Nu ska jag duscha och piffa till mig lite; i kväll ska jag ut och äta tillsammans med tjejerna.  :)

Snöstorm

Jag sitter i soffan och är glad att vara hemma. Det var verkligen inte roligt att köra bil i dag! Det var bland det värsta jag har varit med om; det var verkligen snöstorm med betoning på både SNÖ och STORM!  :O
Vanligtvis tar det mig drygt 1 timma och 15 minuter dörr till dörr enkel resa till jobbet i Jönköping, men i morse tog det det dubbla, alltså 2,5 timma. Det var riktigt otäckt att köra; mörkt, snöyra, modd, halka, starka vindar och medelhastigheten på E4-an var 60km/h hela vägen. Jag ångrade mig nästan direkt när jag började åka; jag borde ha stannat hemma i dag.
När jag kom till Ödeshög svängde jag av för jag skulle hämta upp lite saker där på vägen och då bestämde jag mig för att inte fortsätta utan i stället vända och köra hem. Så jag körde ut på E4-an och upptäckte efter en stund att jag hade tagit fel påfart och var på väg mot Jönköping i alla fall!  :O  Nåja, jag fortsatte hela vägen fram, jobbade några timmar och flexade ut lite tidigare för att åtminstone få köra nästan hela vägen hem i dagsljus. Det var enda skillnaden mot morgonen; vädret var lika illa även på hemvägen. Fasen vad jobbigt det är att köra i snöstorm! Det är så mentalt tröttsamt också eftersom man måste vara så koncentrerad hela tiden. Men jag tog mig hem också, och jag är glad att jag gjorde det helskinnad.  :/
 
Nu har vi en kisse på besök här. Han kom i kväll och ska vara i jourhem här hos oss ett tag. Allt är lugnt; inga sura miner eller bråk mellan katterna. Bra!  :)

Snart helg

Ingen förkylning än  *ta i trä*, men jag känner mig inte helt i toppform. Det blev trots det ett Body Combat-pass i kväll och det var en bra uppladdning inför lördagens Body Combat maraton 100 minuter.  :D

Som vanligt

Onsdag kväll och pubquiz. Mitt lag vann inte. Känns det igen?  :/

Hipp hipp hurra

I kväll har vi haft fest här. Födelsedagskalas med tonfisk, precis som det ska vara när en kisse fyller år. Tänk att Otis fyller 19 år i dag!  :O  Det är inte klokt att han är så gammal! Min lilla pensionär!  :o)
 

En gång till?

Hoppas hoppas att jag inte blir sjuk nu igen. Jag körde ett Body Jam-pass i kväll och min kropp var så trött och seg. Nu har jag ont i huvudet och det känns om att det är något på gång (läs: förkylning). Skit också! Jag hoppas att det bara är ett falskt alarm den här gången.  :(
 
Nu måste jag sova; ska ju vakna halv fem i morgon bitti.  :/

RSS 2.0