Jobbigt pass

Jag körde ett pass Body Attack i kväll, det var ett tag sedan jag körde det så det var riktigt jobbigt! Jag kände redan under uppvärmningen att skulle bli tufft. Men jag kämpade mig igenom det och nu är jag skönt trött i kroppen.  :)  Nu blir det sängen och ett kapitel eller två i en bok.

Gammalt

Det finns tillfällen när man inser att det är bra att rensa ur lite i skåpen ibland. I dag var det ett sådant tillfälle. Långt in i skafferiet hittade jag ett paket Idealmjöl med bäst före-datum 27 februari... 1997(!).  :O  Det kan man ju tolka på två sätt; antingen att jag har glömt bort att det fanns där, eller att jag inte gör sås så ofta.  ;o)

Hopp och snurr

Helg igen. Avslutar den här fredagen med lite konståknings-vm på tv.  :)

Slingrande lektion

På förmiddagen i dag hade vi praktisk lektion igen. Den här gången var det reptilernas tur att bli hanterade; sköldpaddor, ödlor och... ormar. Japp, jag höll i en kungspyton.  :D  Jag är inte så rädd för ormar, men jag har respekt för dem. Det ska man ju i och för sig ha för alla djur, men just ormar ser ju så lömska ut.  :/
Just ja, den där majsormen som jag berättade om som var försvunnen i början av terminen hittades förra veckan efter tre månader på rymmen.  ;)

Pigg kropp

Jag trodde att jag inte skulle kunna ta mig ur sängen i går morse efter tre timmars träning i lördags, men konstigt nog var det inga problem; jag kände inte av det i kroppen alls i går. Inte i dag heller, så i kväll körde jag ett pass Body Combat igen.  :)  Men jag tyckte att den nya releasen var jobbigare i dag än i lördags...

Ett? Två? Nej tre!

Min stackars kropp! Jag drog i väg till gymmet i morse och körde den nya releasen på Body Combat. Den var tuff. Men när jag ändå var där så körde jag den nya releasen på Sh´Bam också. Efter den var jag ganska trött, men eftersom jag ändå var kvar så körde jag den nya releasen på Body Jam också. Japp, jag tränade alltså i TRE TIMMAR!  :O  Min kropp är helt slut. Jag är inte ens säker på att jag kommer att kunna ta mig från soffan in till sängen när det är dags att sova i kväll. Men jag är så nöjd med att jag körde tre pass i dag.  :o)

Halvvägs in

Halva vårtterminen är gjord. Redan!  :O  Det är inte klokt vad fort tiden går. Det känns som att det var precis nyss som jag började studera, men när jag tänker efter så kan det ju inte vara det för jag tycker att jag har lärt mig väldigt mycket.  :)
 
I morgon ska jag gå upp tidigt trots att det är lördag. Det är nämligen release-helg på gymmet och den nya releasen på Body Combat är först ut. Det passet börjar redan 09.15 i morgon bitti och det ska jag så klart vara med på.  :D

Vårväder

Underbart väder i dag! Sol, klarblå himmel och närmare +15 grader ute. Så najs!  *Vårkänslor*  :o)  Men lagom till helgen ska det ta ett steg tillbaka; det ska bli regn och kallare igen. Typiskt, men våren kommer nog på riktigt så småningom.  :)

Måndag

Ny vecka, nya tag. Jag hade tänkt börja veckan med ett pass Body Combat i kväll men det blev lite pluggande i stället, jag har prov i morgon igen. Det är ett högt tempo; vi har minst ett prov varje vecka så det är väldigt intensivt.  :/
Min stackars hjärna känns full och jag vet inte hur jag ska få plats med mera där, men på något sätt går det förhoppningsvis.  ;)  Jag tröstar mig med att det är över i december och att vi har en lång paus i form av sommarledighet i mitten så att hjärncellen får vila lite innan vi fyller på med ännu mera kunskap.  :o)

Fredagsöl

Jag har nyss kommit hem efter en spontan öl med Pia. Eller ja, tre öl var det nog.  ;)  Helt ok fredag, för resten av helgen ska ägnas åt en hel del studier. Lite träning och skidskytte-vm på tv ska så klart också hinnas med.  :)

Ljusare

I dag hade vi praktisk lektion igen, den här gången gjorde vi hälsoundersökningar på fåglar. Inga missöden i dag; jag har alla kroppsdelar i behåll.  ;)
 
Halva veckan har redan gått. Det är inte klokt vad tiden rusar iväg! Nu märks det i alla fall så tydligt att vi går mot ljusare tider; det blir ljust mycket tidigare på morgonen och det blir mörkt mycket senare på dagen. Det är stor skillnad mot bara ett par veckor sedan. Så skönt!  :)

Prickig

Tänk vad en liten råtta kan ställa till med! Först betten i fingret med blod och smärta, sedan jätteont i armen efter stelkrampssprutan (har fortfarande lite ont) och nu är jag prickig över nästan hela kroppen.  :O  Japp, jag har fått röda utslag på stora områden på kroppen och de rackarna kliar lite.  ;(  Jag funderar lite på om det är antibiotikan som är anledningen till det. Jag har inte ätit antibiotika på en himla massa år innan det här, så jag vet inte om jag reagerar på det. Men jag skulle bara äta antibiotika i tre dagar, och jag tog sista pillret i lördags kväll. Jag upptäckte prickarna i lördags och sedan dess har det bara blivit värre. Om det är antibiotikan som är orsaken så borde väl utslagen avta nu när jag har slutat med pillren? Eller?  :/

"Lite ont"

Mitt finger är lite svullet och gör fortfarande lite ont, och jag kan inte böja det eller använda det som man ska för betten tog precis vid yttersta leden.  :(
Men i två dagar har jag haft mycket ondare i min arm där jag fick stelkrampssprutan. Jäklar, vad ont jag har! Det är en grym smärta längst upp i armen, ungefär i muskelfästet, vilket gör att jag inte kan röra armen eller lyfta den. Det har varit värst i dag; det gör ont bara man nuddar det området lite, det gör t.o.m. ont av att kläderna ligger emot.  :O
Det är tydligen normalt att det kan göra lite ont efteråt och att man kan få lite feber. "Lite ont"?!?  :S  Nu är det i och för sig väldigt många år sedan jag fick en stelkrampsspruta senast, men jag kan inte minnas att det gjorde så här jäkla ont då.  :/

Två hål i fingret

På förmiddagen i dag hade vi praktisk lektion igen. När jag skulle göra en hälsoundersökning på en råtta bet den mig i fingret.  :O  Blodet forsade och det var intensiv smärta i flera timmar. Det var ett ordentligt bett och eftersom råttor har ganska långa tänder så går förmodligen hålen ända in till benet.
Det resulterade i ett besök på vårdcentralen, en stelkrampsspruta och en antibiotikakur.  :/  Det gör fortfarande ganska ont och jag har en fuktkompress runt fingret som ska sitta på tills i morgon.
 
En helt vanlig dag i skolan alltså.  ;o)
 
 
(Det visade sig sedan att råttan hade parasiter, så det kan ha varit orsaken till att den var lite sur.)

RSS 2.0