Skakiga armar

Jag har kommit på vad jag ska ge till syster och kusin i julklapp. Jag vet att det är nästan tio månader kvar! Men jag är ju i alla fall ute i god tid, eller hur?  :)

Tidigare i kväll var jag och tränade. Det blev en timma Body Pump, och det är ju ett pass som jag brukar gå på ganska ofta, men idag la jag på mer vikt på vissa muskelgrupper. Får se om det straffar sig med träningsvärk i morgon. Just nu är jag riktigt trött i kroppen; det är faktiskt t.o.m. jobbigt att hålla upp armarna för att skriva det här. Skönt!  :)


Pyjamas-dag

Igår kväll var jag hos Pia. Kicki och Johanna var också där. Vi hinkade vin och hade trevligt. Lite senare gick vi ut på krogen. Så långt allt väl. Tänkte nog inte dricka så mycket mer där än det jag redan hade tankat hos Pia, men av någon anledning så fick jag dricka upp nästan hela Johanna´s öl. Sedan fick jag två snapsglas med Jägermeister (?), vet inte riktigt vad det var, av bartendern (?), vet inte riktigt av vem. Brydde mig gjorde jag tydligen inte i alla fall, för jag sa bara till de andra tjejerna "Kolla vad jag fick!" och svepte båda två (!) utan paus mellan. Jag som nästan inte ens kan snapsa i vanliga fall! Jag förstår inte hur jag kunde få i mig båda, och så snabbt dessutom!
Det straffade sig, för kort därefter kände jag att det hade blivit för mycket och jag ville åka hem. Det var den längsta taxiresan hem på länge. Shit, vad dålig jag var! Efter att jag kommit in genom porten minns jag inget mer. När jag vaknade funderade jag på vad jag inte hade gjort innan jag la mig, men tydligen hade jag gjort allt; tagit ur linserna, tvättat bort sminket och t.o.m. kläderna som jag hade på mig igår kväll var prydligt upphängda! Helt otroligt!

Idag låg jag kvar i sängen till 12.50. Då flyttade jag mig till soffan och låg där till 17.00. Men efter det har jag varit riktigt duktig; jag har suttit vid datorn och jobbat i fem timmar!  *Nöjd*
Nu är det snart dags att sova, och eftersom jag fortfarande har pyjamasen på mig sedan jag vaknade så är det bara att krypa ner i sängen.  :)

November-väder

Enligt väderrapporten på tv de senaste dagarna skulle det idag vara sol, klarblå himmel och ca 10 plusgrader här. Solen har inte visat sig alls, det har varit grått hela dagen, blåst jättemycket och på eftermiddagen började det att ösregna. Nu är det nästan stormvindar här, och i södra Sverige och på västkusten är det ordentlig storm. Hur kan de ha SÅ fel?

Jag behöver vara ledig

Utmattad. Slutkörd. Riktigt sliten. Så trött. Det är så jag känner mig nu efter den senaste tidens händelser och måsten. Än är det inte över. Det är mycket och många måsten kvar. De som känner mig förstår nog vad jag menar.
Jag behöver semester! Jag är i stort behov av en paus från allt. Jag vill slippa bry mig. Jag vill sola, bada och dricka parasolldrinkar! Det skulle sitta fint med en månad på Maldiverna. Eller Thailand. Eller var som helst där det är soligt, varmt och trevligt...


Sebastian

I sommar kommer Sebastian Bach (ex-sångaren i Skid Row) till Sweden Rock. Den här gången ska jag försöka att se honom! Sist han var där hade vi tänkt att se honom, men fastnade "hemma" i trädgården på en (som alltid) bra förfest så vi missade hans spelning helt. Jag gillade Skid Row på den "gamla goda tiden" och jag gillade hans ofta medverkande rollfigur i tv-serien Gilmore girls.  ;P  Nu är det bara 110 dagar kvar! Det närmar sig!  :D

Med näsan i en målarburk

Igår målade jag väggar hela dagen. Förutom en fem-minuters paus kämpade jag med pensel och roller oavbrutet i 10,5 timma! Det känns i kroppen idag, speciellt i höger arm och rumpan (!). Men bra blev det!

Den här veckan börjar mitt radioprogram igen. Självklart ska vi prata om det vi brukar, och i första programmet ska vi också hinna med lite tips inför Alla Hjärtans Dag som är på torsdag. Det ska bli kul att köra i gång igen!  :)

Nio SRM

Idag kom min julklapp från syrran; eller i alla fall en del av den. Jag fick en prenumeration på nio nummer av Sweden Rock Magazine, och det var alltså det första av de nio som kom idag. Tjohoo! Nu ska jag lägga mig och läsa!  :D

Ny instruktör

Sitter framför datorn och är så där skönt trött i kroppen som man är efter ett jobbigt träningspass. I kväll blev det en timma intensiv konditionsträning à la aerobics. Det var en helt ny instruktör som hade passet; han flyttade hit från Göteborg för mindre än en vecka sedan och det här var hans första pass på mitt gym. Det verkade som att en del av tjejerna som var med på passet gillade nykomlingens utseende för det viskades en del och det kastades en del uppskattande blickar mot honom. Vissa försökte också, hur jobbigt och svettigt det än var, att se så snygga ut som möjligt och de log så mycket de kunde varje gång han vände sig mot dem. Går de dit för att träna eller för att ragga? Som instruktör var han riktigt duktig och det var väldigt roligt, så han blir nog populär där. Tyvärr kan inte jag gå på hans pass på ett tag framöver, för nästa onsdag börjar vi med radioprogrammet igen.  :)

Nu har de släppt ytterligare ett band till Sweden Rock i sommar; Poison. Ungefär hälften av banden är nog spikade nu, det ska bli kul att se vilka som tillkommer. Det är bara 119 dagar kvar!  :P

Egentillverkad frukost

För en stund sedan bakade jag scones. Japp! Du läste rätt! Med tanke på hur lite tid jag lägger på "husliga" sysslor så är jag förvånad själv. Anledningen till bakandet var att jag kom på att jag inte hade något bröd till frukost i morgon. Jag hade nyss kommit hem och kände mig inte så sugen på att gå ut i det trista vädret igen och kom då på den briljanta idén att jag kan baka själv. Ringde till min syster för att få ett bra recept på scones och slängde sedan ihop ingredienserna lite snabbt. Formade till någorlunda snygga scones på en plåt och började tvätta av händerna. När jag stod med händerna under vatten kastade jag en blick mot bordet där plåten var i väntan på att ugnen skulle få rätt temperatur. Där på bordet stod Otis och slickade på degen! Jäkla katt, snabb som blixten är han! Efter drygt tio minuter i ugnen såg mina scones färdiga ut och efter provsmakning var det ett godkänt resultat. Så nu har jag frukost i morgon. Hur enkelt som helst!  :)

Fel på linserna?

Jag tror att det är något knas med mina linser. Jag har månadslinser, men jag brukar ha dem i två månader innan jag byter. (Det hör egentligen inte hit.) Strax före jul var jag hos optikern och hämtade jag ut sex par av samma modell som jag har haft de senaste åren. Jag har aldrig haft några problem med de här linserna tidigare, men nu är det något konstigt. Första januari tog jag ett nytt par och i stort sett VARJE DAG som jag har använt dem sedan dess så börjar de skava ungefär klockan tre på eftermiddagen. Vanligtvis så skaver de lite om man är väldigt väldigt trött, typ sent på kvällen. Men de här skaver JÄTTEMYCKET från tre-tiden och ända tills jag tar ut dem. Då menar jag att de är väldigt obehagliga; jag kan inte titta normalt utan får blunda och blinka hela tiden och det svider ordentligt i ögonen konstant så länge linserna sitter i. Det är mycket irriterande! Och HUR kan linserna veta att klockan är 15.00???

RSS 2.0